Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Všeobecné informácie o novinkách

Started by Anatyt, 12. Február 2012, 11:27:55

« predchádzajúce - ďalšie »

paradisamaniak

Konkretne som myslela: 41142: Palace Pets Royal Castle, 41141: Pumpkin's Royal Carriage, 41140: Daisy's Beauty Salon, 41069: Treasure's Day at the Pool. Dokonca aj u vas vidim k dispozicii len 41142  :)

BRICKPARK

Ich nazvy nam prisli tak stupidne, ze sme sa hanbili ich dat do ponuky. Ale teda pridali sme ich, kedze plati: nasa zakaznicka - nasa pani. ;)

matej

Lego 40221 neviete nahodou kedy to bude na trhu?? Lebo to malo byt novinka od januara ale nejak som to nenasiel. Diky

papluh

mesje

Quote from: papluh on 28. Február 2016, 14:11:17
Seasonal set k Halloween-u

Tieto mixelovske kreácie moc nemusím, radšej som ked seasonal set spravia ako malu scenériu s klasickými figmi...

papluh

Nový TRU Exklusive ... asi prvé reálne foto na internete  >:D Žofré de žirafák

Idem spraviť scan pre Brickset.

Artemis

To ma nieco spolocne s nejakym filmom/hrou/knihou?

papluh

náhľad do toho Classic Castle bonusového setu. Evidentne považujú Nexo ako nasledovníka Castle

mesje

Pekny setik, čistá nostalgia...

bedo

A kde sú v tej postupnosti tý rytieri s tými superschopnostami - ten modrý zelený červený a fialový - tú sériu som mal vcelku rád kým som sa neupol na STAR WARS  :D

papluh

Preventívne preskočili sety medzi 1997 a 2006  >:D

martinn

kde sa dá zohnať ten bonusový setík?

Danybůjek

Quote from: martinn on 29. Jún 2016, 13:41:25
kde sa dá zohnať ten bonusový setík?

Oficiální LEGO shop, popř. LEGO store při nákupu nad určitou částku. Nebo si potom koupit na bl.

mesje

Leaknuty obrazok Cinderella castle...vraj 350-400 ecok. Vyzerá to grandiozne, zaujme aj hradarov..

KLF

Za toto 400 ?? A z tohto si zrovna Ty - narocny AFOL - napichany Brano ??