PLAYMOBIL

Started by leggina, 22. Marec 2013, 10:36:02

« predchádzajúce - ďalšie »

leggina

Playmobil - úplne niečo iné ako Lego. Ale nedávno vyšiel set, s ktorým sa podľa mňa decká vyhrajú. Ja neviem prečo sa mi tak strašne páči.

Keby niečo podobné vyšlo v Lego prevedení, ktovie...kúpila by som  :D

http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-DE-Site/de_DE/Product-Show?pid=5426 

Pecco

Ja sa im nečudujem. Keď som bol malý, tak som pre figúrky robil všelijaké lanovky zo špagátov. Jeden rok som na Vianoce spravil lanovku zo stromčeka. Ale najlepšie sa tade púšťali dole figúrky s hákom na ruke ;D
All I need is L...

KLF

Narazil som na tieto stare reklamne materialy PLAYMOBIL. Ako dieta som slintal nad PLAYMOBILMI v katalogoch QUELLE. ;D Dodnes vyzeraju super aj tie stare sety. Zaujimavostou bolo, ze vydavali cele biele sady a dieta si ich mohlo prilozenymi fixkami pofarbit podla vlastnej vole.
(Tuto sadu televizneho prenosoveho vozidla s kamerami keby som videl ako dieta, tak by som nezaspal!!! Chcel som byt kameraman.)

martinn

Tiež som túžil mať playmobil, bola to taká vymakanejšia verzia igráčakov.

KLF

Playmobil ziskal licenciu Star Trek a prvym setom je samozrejme obrovsky model U.S.S. Enterprise NCC-1701. Za pozornost z hladiska AFOLov ale stoji, ze licencie Playmobilu a LEGO idu uz niekolko rokov bok po boku. Niektore sety dokonca robia v uplne rovnakych prevedeniach (VW T1 Campervan, VW Chrobak). Zeby sme sa nakoniec dockali aj my - ST fanusikovia... ? 8)

GentlemanA15

Playmobil sa mi vždy svojim spôsobom páčil. ST je super a 500 bubákov je tiež pekné  ;D

papluh

Už si môžete predobjednať tú Enterprise na september  >:D >:D

Inak v Muelleri som videl vystavené tie VW. Naživo je to prekvapivo malé a dá sa tomu otvárať akurát strecha a jedna vec (motor alebo bok).
Inak majú aj špeciálne edície - chromované nárazníky a ne-LEGO  :P farby za mierny príplatok 50%  >:D >:D ale tak je to VW, tam sa s príplatkom ráta  >:D

Paliason

Quote from: papluh on 11. August 2021, 13:26:55
Inak majú aj špeciálne edície - chromované nárazníky a ne-LEGO  :P farby za mierny príplatok 50%

ehm, "Ted Bundy edition" ...ten chrobák

PC CZ

LoL 500€ za hnusnou plastovou nevybarvenou/neopatinovanou entrprajsku. Dyť vypadá jak no name hračka z tržnice za 500 českých.... to si jako fakt někdo tuhle hrůzu koupí ? Kdyby to byla nějaká filmová maketa propracovaná, tak se divit nebudu ale tohle ? Myslím, že tohle donést nejeden ženatý fanoušek domů, tak to je důvod k rozvodu. Předražené, lacině působící, na 1 i druhý pohled hračkoidní...

VW hezké... 

Já měl kdysi hasičský americký truck kde na přebalu byl vyfocený playmobil hasič. Ovšem konstrukce byla plech/plast, měl kyvnou zadní nápravu, uměl zatáčet a střikat vodu... vzadu měl kastlíky na nářadí. Samo šla otevírat kapota.Blikat a svítit byl by dokonalý...

phoenicis

Ad Star Trek 70548 U.S.S. Enterprise NCC-1701:

Bacha - svítí!!!
Nuž, na LEGENIO je za 9999,-Kč, čo je cca 400€, takže stovka ušetrená  (y)
Každopádne je to model 107 x 46 cm, takže rozmerovo porovnateľná s 75252 Imperial Star Destroyer - UCS (2nd edition) (110 x 66 cm)
Škoda len, že tak málo dielikov (148pcs), ale Playmobil nikdy nebol na nejako extra-rozoberateľné sety.

KLF

James Bond Aston Martin DB5 – Goldfinger Edition
Tak nejak mam pocit, ze Knight Rider je len otazkou casu.