Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

"BLOODY RIPPER" 4x2 Desert Raider

Started by Paliason, 01. Apríl 2019, 00:22:11

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

Čaute,

Som postavil pre deti zase novú hračku. Stavba mi trvala týždeň.

- odpruženie: predné: nezávislé / zadné: závislé
- zatáčanie predných kolies: servo motor
- pohon zadných kolies: L-motor
- 3 páry PF led svetiel

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

[attach=4]

[attach=5]

[attach=6]

[attach=7]

[attach=8]

[attach=9]

[attach=10]

[attach=11]

[attach=12]

[attach=13]

[attach=14]

[attach=15]

[attach=16]

[attach=17]

[attach=18]

[attach=19]

hrubko

Pekne to auticko vyzera, tak pretekarsky ale aj mohutne.  Dokaze to ist rychlo s iba jednym jeden motorom?

sylmer

Paliason

Quote from: hrubko on 01. Apríl 2019, 18:19:50
Pekne to auticko vyzera, tak pretekarsky ale aj mohutne.  Dokaze to ist rychlo s iba jednym jeden motorom?

Dík. Ide to približne rýchlosťou kroku. Po byte s tým manévrovať to akurát stačí. Jeden motor to utiahne bez problémov. Prevod by sa dal ešte trochu rýchlejší dať, ale to sa potom ledva rozbehne....

MiKeL

Super (y) Synator musi byt nadseny, resp. ked povyrastie, bude mat z tata radost ;) Len cakam, kedy zacnes stavat babiky, kedze mas prevahu dievok  >:D

TOME

pekna masinka vyzera silno hratelne, aj dizajn karoserie s tou dravou prednou maskou sa mi paci,  ;) (y) (y) bude aj videjko?

Paliason

Quote from: MiKeL on 02. Apríl 2019, 07:57:11
Super (y) Synator musi byt nadseny, resp. ked povyrastie, bude mat z tata radost ;) Len cakam, kedy zacnes stavat babiky, kedze mas prevahu dievok  >:D

Díky.
Staršia dcéra sa bije o autá furt s bráškom, bábiky ju zatial nebavia - šlahne ju o zem.

Quote from: TOME on 08. Apríl 2019, 10:30:57
pekna masinka vyzera silno hratelne, aj dizajn karoserie s tou dravou prednou maskou sa mi paci,  ;) (y) (y) bude aj videjko?

Díky.
Videjko mám v pláne.