Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Blacksmith

Started by SkiFi, 08. Január 2017, 16:20:47

« predchádzajúce - ďalšie »

SkiFi

Tak aj ja pridam neico do Castle :) ak by vas rytier potreboval vyzbroj v nasej kovacskej dielni vyrobime vsetko podla jeho predstav! :)

Domcek je otvaratelny a aj povala. Vstup na dom je cez rebrik nad pecou ktory je sucastou oddelitelneho modulu a nie je vido na fotkach.

V utrobach domceka byva Kovac s jeho blondatou 18-nástkou :D

V MOCi su pouzite aj veci z Brickwarriors

Fotky su hrozne ale mam tmavu izbu a slaby telefon... lepsie to nebude :((
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Juri

Pekné, mne sa to páči, do stredovekého mestečka alebo dediny ako stvorené, taktiež interiér sa vydaril. (y)

bedo

Costume zbrane ... ostume zbrane everywhere  :D . parada (y) (y) (y)

martinn

Super, pekné dielko! :-)

matt251

mne sa to lubi. jedine co mi bije do oci su tie vidle ci trojzubec na vrchu strechy.. pripomina mi to hromozvod  ;D

martinn

Quote from: matt251 on 08. Január 2017, 17:38:59
mne sa to lubi. jedine co mi bije do oci su tie vidle ci trojzubec na vrchu strechy.. pripomina mi to hromozvod  ;D
áno ten detail aj mňa zaujal - ako gargamelov príbytok ale inak sa mi to páči, drobnosti sa ľahko upravia.

matej

pekny domcek do takého dioramatu (y)

Praetor

Páči sa mi interiér, celkom fajn je aj to ako je kováč, ale to ostatné okolie by asi chcelo zjemniť na štýl ako je to odzadu - tak decentnejšie a menej farieb... - samozrejme len môj názor...  ;) A ten trojzubec na vrchu a rohy mi pripominaju skôr strašidelné doupě... To by som dal isto preč...  :)

SkiFi

dnes som to dorobil cize musim sa na to vyspat .. neda sa vsetko za 1 den :))) napr este po odfoteni som upravil niektore veci vnutro druheho poschodia este nie je vobec hotove atd ... :) ale zatial asi vec s ktorou som sa hrajkal .. tam na vrchu hore by mal byt ten kohut co sa otaca podla vetra ale to uz sa mi nechcelo tak je tom symbolicky trojzubec :D :D
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space