Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

LKT 81

Started by kiko97, 14. December 2015, 17:33:56

« predchádzajúce - ďalšie »

kiko97

Zdravím Vás,

Po dlhšej dobe nečinnosti by som Vám chcel ukázať tento model. Predlohu pozná každý klasický Lesný Kolesový Traktor. Postavný je už dlhšie, ale nenašiel sa čas a chuť uverejniť ho. Keď už neskoro, tak aspoň s poriadnými fotkami. Základom boli kolesá a ochranné rámy kabíny a ostatné bolo postavené tak okolo toho.
Ak by mi niekto chcel pomôcť s chýbajúcimi dielikmi budem rád. Ďakujem.  ;)

KLF

Pekne fotky. ;) Len by to chcelo celu scenku ozivit figurkami. To by bolo super! (y)

martinn

Zodpovedá predlohe, keby si nenapísal čo to je, je to jasné na prvý pohľad, čo sa napríklad o profi setoch architecture povedať nedá, takže za mňa má LKT  (y)

Paliason

Super nafotené! A aj model je v rámci mierky dobre spravený.

Tipujem, že tie chýbajúce diely sú na tej radlici...tie study?

A tie piesty, to je dobrý nápad, to je z tlmičov zobraté telo že?

bedo

Paradna vec - vyzera dost luxusne  :D  (y)

kiko97

Ďakujem, s figúrkami by to bolo na mňa veľa. Áno chýbyjú mi 3 tiles na radlicu a tlmiče si uhádol.  :D

kamil

Z fotiek je hned jasne o co ide. Okrem samotneho modelu, chvalim aj fotky v prirode  (y)

Buďo

S prvu som si myslel že jedna z tých fotiek je skutočná predloha .Verne pripomína to čo to má byť . Podarený model  (y)

MMX

Vyborne a este v exterieri pekne fotky :)   (y)