ZNAP

Started by KLF, 01. Október 2016, 21:58:43

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Jeden z najvacsich preslapov LEGA, ak nie ten najvacsi - ZNAP. ;)  Clanok o nom vysiel teraz na Bricksete.

martinn

Na tých obaloch mi vadí to logo "LEGO" inak by to ako nezmyselný čínsky noname lacák bolo OK

bedo

ZNAP ?? more like CRAP  ;D ale zas na druhu stranutiektore tie konstrukcne velke dielce by som mohli kde tu hodit

Paliason

páráda tie modely, jeden lepši ako druhý...a farebne ako to celé ladilo. Ach, zlaté časy toto, škoda že sa to už nikdy nevráti...A toto tu nikto nezbiera!!! ...pche...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
robím si prdel chalani, riadne velký sranec do prázdna to bol, celý ZNAP!   :D

KLF

Palo, Tvoj najblizsi MOC by sme chceli vidiet zo ZNAPu!

Artemis

Heh, nedavno som to videl niekde na predaj a neveril som, ze to je LEGO.

legoholik

ja som ani netusil ze nieco take vobec existuje...inak neviem ci sa mi to len zda ale pripomina mi to nieco z detstva nejaku nasu staru socikovsku hracku? stavebnicu?.....len tak matne mi to pride povedome...

alebo sa mylim....

martinn

Quote from: legoholik on 06. Október 2016, 12:51:26
ja som ani netusil ze nieco take vobec existuje...inak neviem ci sa mi to len zda ale pripomina mi to nieco z detstva nejaku nasu staru socikovsku hracku? stavebnicu?.....len tak matne mi to pride povedome...

alebo sa mylim....

áno presne to aj mne to pripomína....
volalo sa to že ALFA - polytechnická stavebnica od Kovozávody Semily

KLF

Od Alfy to ma daleko. Skor je to podobne K'Nexu (co bol asi aj ciel LEGA).

martinn

KLF

Podobnym krokom vedla ako ZNAP bola aj seria GALIDOR.

mesje

Quote from: KLF on 16. August 2017, 10:44:14
Podobnym krokom vedla ako ZNAP bola aj seria GALIDOR.

neuveritelne. By som prisahal, ze to bude cinsky fejk...
neni divu, ze bolo lego v krize cca v tych casoch - takyto odpad generovat je hanba...

KLF

Pozeram ze na krabici ZNAPu co som kupil je aj VW Chrobak - zial len 2-rozmerny. :D Ale spravili z toho aj dost velke modely (vid prilohy). ;)  No - kazdopadne to bol krok vedla.

MiKeL

Kolko a ktorych setov bolo treba vlastnit na postavenie tej formule? Vsak ked to decka videli, tak nejedno z nich po tom urcite zatuzilo.