Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Všeobecné informácie o novinkách

Started by Anatyt, 12. Február 2012, 11:27:55

« predchádzajúce - ďalšie »

Inst

Quote from: papluh on 02. Máj 2023, 13:00:20
Nová téma pre deti, vzhľadom na seriál je tých 4+ adekvátnych.
pozerá sa aj u nás doma (Netflix) a ne-Lego merch-u som sa na Vianoce úspešne vyhol lebo bol vypredaný, tomuto už asi neutečiem
https://brickset.com/article/95188/gabby-s-dollhouse-theme-announced!
Tu je zaujímavé, že je to dollhouse - domček pre bábiky, ale nedá sa zatvoriť/otvoriť.

legoholik

Batcave Shadow Box

prispevok ohladne tohto setiku som tu zatial nenasiel ale je to aj na ofiko stranke. nie som sice fanusik komiksov a zatial tie batman sety boli take nemastne neslane az na vynimky, ale toto si myslim, ze je vcelku podarena hoci asi predrazena vec. Ale fanusikom gotham city to asi neujde z hladacika a tym najskalnejsim asi nakoniec skonci na udicke pekne na haciku O0.....vcelku originalny napad- setik rovno vo vitrinke, kopa vybavenia, pekne figurky, batmobil v podarenom prevedeni, vcelku to posobi ako dobre hratelny setik , akurat je tam privela nalepiek....mohli uz pri tej cene setu dat vsetky dieliky imitujuce rozne pristroje s potlacou

ale inak i ked tato tema je mimo mna sa mi toto paci a davam  (y)

papluh

Na LEGO shope je ďalší zo série domčekov k nákupu s vysokým nákupom - tentoraz alpská drevenica.
Čo je ale zaujímavé je že s nálepkou pre 1x2 tile okenice máme oficiálnu verziu pre tradičné latríny v mierke mikrofigúrok (statuette-trophy)  a hneď 8 ks >:D >:D
https://brickset.com/article/97903/review-40594-houses-of-the-world-3

muffin

Mozme sparavit do MicroCity drevene "toi-toi"ky :)

Praetor

Vždy som chcel lego 79003 z pána prsteňov, no neskoro som sa spamätal a cena vyletela vysoko... No po novinke 10354 je už asi to staré nepredajné... To nové je fakt  (y)

mesje

to nove vyzera super, ale ta cena to zabila... mali to spravit mensie, bez toho balastu, co neni potrebny a len dviha pocty dielikov a tym aj cenu, a tiez cena/dielik je prepalena...
kludne to mohlo byt 1500 dielikov a 150e a predavalo by sa to jak teple rozky...
takto je to v kategorii luxusnych setov, a kedze tych je uz vela, tak sa bude selektovat...
dalsi problem je to, ze zrejme pojde o superexkluzivny set, ktory bude menej dostupny a s menej zlavami, ako jeho LOTR predchodcovia rivendel a barad-dur, takze necakam ze sa bude dat zohnat pod 200e...

jayor

ten novy je pekny z predu ale zozadu to je dost nedorobene cize to ma maximalne tak hodnotu do policky ale neukazovat z ineho uhla :D