Western - Výkupné

Started by Kuba, 08. Február 2017, 21:40:26

« predchádzajúce - ďalšie »

Kuba

Představuji menší MOC, který už mám nějakou dobu postavený, ale teprve teď jsem ho nechal slušně nafotit.

Jedná se o MOC - Výkupné

Zde můžete spatřit opuštěný důl na divokém západě, ve kterém se ukrývají bandité. Ti unesli významného občana z nedalekého městečka. Místní šerif to řeší po svém a taky trochu zbaběle, tedy výkupným :) Za skálou se pak ukrývá tábor indiánů, ti pro změnu zajali bílou tvář. Jak s ní asi naloží?

odkaz na galerii: http://jukuruku.rajce.idnes.cz/Vykupne/

muffin

Juri

Takéto sa mne veľmi páči. To ohnisko s rybou na otočnom ražni.....skvelý detail  (y)

MMX

Kuba

Quote from: richchie on 09. Február 2017, 09:58:29
velmi pekne dielo a vynikajua kvalita fotiek, kiez by som aj ja raz vedel takto svoje diela nafotit ::)

Na focení jsem Lama a nemám na to ani dobrý přístroj, 1-2x za rok si pozvu domu bratrance co se focení věnuje a on mi MOCy nafotí. Z jeho fotkama to dáva vždy MOCu jiné grády. Já fotim na svůj malý foťáček maximálně vývoj větších staveb,nebo malé mcoíky, na kterých mi nevadí že nemáj lepší fotografii.

Artemis

Super to vyzera a dobre fotky  ;)
Western vlastnych stavieb je pomenej, asi vzhladom na maly pocet setov, ktore vysli. A tato tematika sa mi pacila spolu s Adventurers asi najviac v minulosti.

Naco sluzi ta vysoka vrtula?

Paliason

Pekne si to zrobil, tá polovica so skalou na pravo sa mi najviac páči... ten typický nádych - atmosféra sa ti podarila vystihnúť.  (y)

Quote from: Artemis on 10. Február 2017, 14:36:12

veterná pumpa, čapuje vodu zo studne...

Kuba

Quote from: Artemis on 10. Február 2017, 14:36:12

Ano jak píše Paliason "na vodu" ta vrtule a věž, je prostě předchůdce čerpadla. Aby nemuseli kyblovat, prostě povolili zámek vrtule, do té se opřel vítr a vodu jim to vyčerpalo do připravených barelů  ;)

hrubko

MOC je Pekny.
Ja len rozmyslam ako sa dostal hore ten "Ostrelovac"... Vystroj ani lano nema a ta skala vyzera na lezenie fakt narocne ;)