Výroba samolepiek

Started by matt251, 12. Marec 2012, 17:28:42

« predchádzajúce - ďalšie »

Míla

Quote from: SkiFi on 07. Apríl 2014, 13:36:07
Dalej mam sablony na rozne ine velkosti napr 1x2 tile 2x2 tile, 2x4 tile .. loga, napisy, znaky, pocitace .. etc.

Dokázal by si Windows XP na notebook ?

SkiFi

hm akurat neviem ci mam notebook .. asi nie. musel by si mi zmerat co najpresnejsie tu plochu kde by sa dala dat samolepka. A co by na tom malo byt? akoze plocha s alogo v strede ci take nieco?
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

SkiFi

teoreticky rovne samolepky sa robia celkom jednoducho lebo sa ani nemusia vyrezavat to sa da celkom slusne vystrinut aj noznickami a tlac ma daleko sirsie moznosti. takuto vec si viem predstavi aj vytlacenu na nejakej pixme na klasicku etiketu =)

liondee

Tak tebe poslem vsetky veci co potrebujem na vsetky classic town sety :)

martinn

ja vidím asi najväčší problém v tých predlohách - väčšinou ide o naskenované samolepky, čo sú na nete k stiahnutiu a kvalita tých skenov nie je dobrá, platí to najmä pri transparentných samolepkách - časti, čo majú byť transparentné vytlačí tlačiareň vo farbe podkladového papiera.

SkiFi

toto je ukazka toho ako som si daval tlacit teraz na plastovu foliu cize aj vodovzdorne a vyplotrovane .. ak by bol vasi pocet a viac ludi dal by som to znova len treba toho dat viac aspon dokopy tak 1000ks potom je cena uplne v pohode. Pozrite ako si davam tlacit ;)

keby ma niekto zaujem o tlac skuste mi to poslat na mail: skifi@skifi.sk .. velkost schranky je neobmedzena. Pozriem na to grafiku robim profesionalne zopar rokov a rad pomozem. :)

matej

Mam zaujem o samolepky 6553 6379 6350. Mam stiahnute ale neviem ako to mam vyrobit aby to bolo presne. Poradte mi.

SkiFi

ahoj su to torza? Dal som si vyrobit formu a viem potlacat priamo na torza :) nezmitelne odolne a krasne s vysokym rozlisenim.

matej

Ahoj,Skifi
Neviem co mislis torza? Ktym setam mam stiahnute samolepky.

Aki

Quote from: SkiFi on 16. Október 2014, 08:17:24
Su to torza? Dal som si vyrobit formu a viem potlacat priamo na torza :) nezmitelne odolne a krasne s vysokym rozlisenim.
To by mne zajímalo. Na kolik to vychází? Potisk může být jakýkoliv?

SkiFi

caute bezne samolepky sa daju lahko vytlacit na foliu len musis vediet aky to ma mat rozmer aby sa to napasovalo na 1:1 to ti vytlaci kazda bezna reklamka.

Tie torza sa daju tlaci aj od jedneho kusa problem je len ze toje dost pracne dal som si taky minimalny pocet ze 20ks + aby sa to oplatilo .. grafika sa musi napasovat na formu a do sablony. mala by byt vektorova. Este som to nepocital ale nebude to drahe mozno nejakych 0,2-3 € na kus .. kazdopadne v tom nie je prirpava zapocitana ale minimalne je to uplne iny level ako samolepka. Farebnost je brutal a potlac sa neda ani mechanicky odstranit len velmi tazko. Dokonca je schopna pretlacit aj predchadzajucu tlac a tlaci aj bielu cize tlaci to na vsetky farby a vyzera t ako ma :)

matej

Fuha neviem kolko to ma merat. Ako som pisal ku setu 6553 4 ks samolepiek set 6379 1ks set 6350 3 ks. To budu tlacit na foliu papier? Rad by bol keby to bolo top ako to ma.

SkiFi

foliu si vyberies aku len chces, plastove su vacsinou .. papier sa pouziva na etikety. Klasicka folia napr na polep aut je idealna a odolna

matej

Jaj tak ti dam tu fotky ktore by som chcel.

SkiFi

to ide na 2x2 tile? tak to potom staci odmerat ten tile a to chces z tychto foto vyrobit?