Idea Books Models

Started by liondee, 15. Január 2014, 05:30:58

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Tak ak máte niekto niečo postavene podľa Idea Books, kľudne sem pridajte :)

martinn

Ten ťahač vyzerá dobre.  (y)

KLF

Pekne a ocenujem aj Tvoju aktivitu a snahu! Ale obavam sa, ze odozva na vyzvu asi nebude. Ved kolko ludi na Slovensku stavia? Temer nikto! Ludia si kupia LEGO, postavia zakladny model a koniec. Vidis to aj tu na fore Slovenskeho fanklubu. No a ked si vezmes, ze Idea Booky boli hlavne v 80. rokoch - kolko ludi ma vobec sety z tejto (najkrajsej) LEGO ery a Idea Booky este menej. A pritom ked sa pozrieme len do okolitych krajin, tak vsade (snad okrem Ukrainy) sa ludia predbiehaju v stavbach! Hold... to sme my Slovaci. :(
A aj preto si velmi vazim kazdeho, kto postavi aj nieco ine ako zakladny model (ci uz to je alternativa, alebo MOC).

frantoka

Idea book 260 z roku 1990 stránky 40 a 41 téma Pirates.
Ospravedlňujem sa za to že niektoré dieliky nie sú originál podľa návodu ale pracuje sa na ich upresnení  8)

MiKeL

liondee

Super. Keby bolo viac takých ľudí :) (y)

liondee

Tak ďalší model z idea book. Helicopter (1997)

martinn

Pripájam jeden sympatický classictownový domček s kaderníctvom na prízemí, ešte mi chýbajú dve malé okná na poschodí, ale inak je hotový. Je podľa ideabooku, aj nálepka na okne je originál z toho aršíka, zopár sa mi ich ešte zachovalo z detstva :-)

liondee

Tak s týmto si ma veľmi potešil Martin. Parádička.

KLF

Pekny old school domcek, klasika je klasika! ;) (y)

liondee

Tak zas dačo pridám :)

KLF

Ta terenna sanitka je super! Nie vsetky modely z Idea bookov stoja za to, ale niektore by mohli byt oficialne sety.

kamil

Ten džíp s prívesom je tiež dobrý.

A domček s kaderníctvom ktorý pridal martinn je parádny.

martinn

Ak je teda parádny, tak prezradím aj jeden detail - na stene v kaderníctve majú aj zrkadlo :-)

liondee

Tak posledný model z roku 1997. Keďže tam boli len 3 čo sa týka Town. 2 už som tu dal :)