Logistika (BB)

Started by KLF, 06. August 2013, 12:58:15

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Odvoz exponatov je stale v stadiu riesenia s muzeom. Kazdopadne - ja pojdem v sobotu rano z BA autom (mozno osobnym, mozno dodavkou) a viem vziat este jednu osobu (v pripade dodavky aj krabice). Mal by niekto zaujem sa ku mne pridat? Cestovne naklady by sme delili na polovicu.

Buďo

Ako sme sa bavili cez telefon ,ja rátam s touto možnosťou   (y)

liondee

Tak som zvedavy ako to ja zoberiem z Trencina. Ese nemam skoro nic zbalene. Ani nemam krabice zatial. Rozmyslam ze velke sety rozlozim a na mieste zlozim. Aj tak budem mat na to dost casu kedze v BB ostavam az do 15ho.

KLF

Takze idem v sobotu rano do BB dodavkou VW Transporter. Kto z BA a okolia potrebuje odviezt veci, nech sa ozve. Zatial sa prihlasili Budo a Juraj. Ostatne regiony by malo zabezpecit muzeum.

KLF

DRDANO, LIONDEE a PHOENICIS: Dajte mi urychlene vediet, KEDY a KAM ma prist dodavka po vase veci, plus tel. cisla !
Ak je dakto dalsi zo Slovenska (mimo okolia BA a trasy BA - BB), kto potrebuje odvoz, urychelen sa ozvite a dajte vsetky tieto informacie !

phoenicis

O koľkej nás už bude niekto čakať v sobotu 10.8. v Thurzovom dome? Na koľkú by sme mali prísť? Potrebujem kvôli spojom...

KLF

Povedal som, ze prideme najskor okolo 10:00.