Doprava (BB)

Started by MiKeL, 04. Júl 2013, 16:01:33

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Nieco o dopraveni exponatov som uz pisal v hlavnej teme. Cize namiesto povodnej info, kde bol odvoz len z BA sa to trochu zmenilo a muzeum dopravi exponaty z viac lokalit.

Mohli by ste sem napisat odkial by ste potrebovali odvoz (aj pripadne alternativy), aby sme to vedeli potom zosuladit s muzeom (radi by to spojili s odvazanim exponatov po predoslej vystave).

phoenicis

Potreboval by som odvoz z PO, ak by sa dalo - to by bolo pre mňa viac než ideálne riešenie...  :P

drdano

Quote from: MiKeL on 04. Júl 2013, 16:01:33
Mohli by ste sem napisat odkial by ste potrebovali odvoz (aj pripadne alternativy), aby sme to vedeli potom zosuladit s muzeom (radi by to spojili s odvazanim exponatov po predoslej vystave).

Michale, to sa snad nepytas vazne???!!! Sak z Ruzomberka samozrejme, to predsa da zdravy rozum!!! Take otazky... Ts, ts...  >:D >:D >:D
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

liondee

Ja budem potrebovať z TN. Aj tie sety čo mám v BA donesiem do TN a odtiaľ všetko do BB potom. Vďaka :)

MiKeL

Takze tu je moja predikcia, kto by odkial potreboval odvoz. V pripade rozporu ma prosim uvedte do reality.

Bratislava: Budo, kamil, KLF, mesje, misoku, starhawk, juraj
Eberhard: MiKeL
Trencin: liondee, Paliason
Ruzomberok: drdano
Presov: phoenicis
Zilina: Izmael10
CR: danyboy

liondee

U mna to sedi. Len este datum by som chcel upresnit. Najlepsie by bolo pre mna 10ho alebo 11ho augusta s tym ze by som do 15ho ostal v BB a makal na tom meste do kolajiska. Myslim tým naaranzovat to tam vsetko.

KLF

Dominik, vedel by si aj tu modru deku zobrat? Pride mi to fajn ako voda.

liondee

Quote from: KLF on 26. Júl 2013, 16:39:29
Dominik, vedel by si aj tu modru deku zobrat? Pride mi to fajn ako voda.

Hej. Hádam naši požičajú. Tiež myslím že je to fajn ako voda. :)

drdano

U mna samozrejme tiez sedi vec, len neviem, ci sa popri robote budem vediet casovo prisposobit... Navyse ma zaujima par veci:

Kde sa tam da parkovat s autom, aby som nemusel na stokrat trebars chodit od auta k muzeu a naspat? Pokial viem, Thurzov dom je na pesej zone...
Bude mozne prist tam napr. vlastnym autom rovno pred dvere a povykladat to tak?
Ak sa aj dohodnem na dovoze s dopravou z muzea, maju tam nejake krabice alebo bednicky? Ja doma nemam nic take...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

phoenicis

U mňa tiež sedí, len dúfam, že nebudem mimo SR (čo mi teraz reálne hrozí) a nebude niekto musieť pripraviť i moje exponáty :P