Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Novohradské múzeum Lučenec - 4-5.júl 2026 až 8. august 2026

Started by MiKeL, 07. November 2025, 10:50:03

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

MiKeL

Datumy mame potvrdene, vystava sa bude instalovat v sobotu a nedelu 4.-5. jula 2026. Deinstalacia bude v sobotu 8. augusta 2026.

Poprosim, kto mate zaujem sa zucastnit, dajte vediet: co by ste chceli vystavit, ci pridete instalovat a na kolko dni.

muffin

Ja sa planujem zucastnit s Tatrovkami(plocha 3x5 baseplateov), pripadne este nejake mensie Technic a Creator vozidla.

Jammo

zúčastním sa a môžem prísť pomôcť oba dni.
na výstavu môžem dať Technic, 77092 Great Deku Tree, 60380 City

kamil

duroduro

papluh

Tak u mna už ako bežne sa zúčastním :D
V podstate to čo je v NB

Buďo

Našiel som v starej téme pôdorys a umiestnenie mojich vecí bych navrhovaltakto.
Samozrejme budú prisunuté k stene (to abych neprekryl čísla na pôdoryse ).

MiKel a Papluh ,prosím ,vyjadrite s ak tomu , či súhlasíte alebo zmíme atd. . ..

marek220693

najde sa ešte miesto 150 x 80 pre IDEAS sety ? popripade ako prebieha vystava na taku dlhšiu dobu? su tie sety nejak ochránené, díki  C:-)

papluh

Quote from: marek220693 on 02. Jún 2026, 19:56:18najde sa ešte miesto 150 x 80 pre IDEAS sety ? popripade ako prebieha vystava na taku dlhšiu dobu? su tie sety nejak ochránené, díki  C:-)
Myslím, že miesto tam bude  ;) 
Vitríny by mali byť zasklené.

MiKeL

Quote from: Buďo on 31. Máj 2026, 09:40:35Našiel som v starej téme pôdorys a umiestnenie mojich vecí bych navrhovaltakto.
Samozrejme budú prisunuté k stene (to abych neprekryl čísla na pôdoryse ).
MiKel a Papluh ,prosím ,vyjadrite s ak tomu , či súhlasíte alebo zmíme atd. . ..

Vdaka Budo. Myslim, ze moze byt. Napadlo mi este dat veci z MC8 do MC6 a do MC8 dat hracie boxy, ale pri boxoch asi bude rusno a stavajuci ludia by branili prechodu.

marek220693

Quote from: papluh on 04. Jún 2026, 09:34:06Myslím, že miesto tam bude  ;) 
Vitríny by mali byť zasklené.

Ak sa teda nájde priestor, rád sa pridám,potrebujem 150x80cm pohlad z predu 4.7. by som to vedel priniesť.

MiKeL

Takze zhrniem, kto ma zaujem prist vystavovat:

MiKeL - zoberiem len, co sa mi zmesti do auta bez obmedzenia vyhladu, moznosti su: friends, SW, elves, F1, zimny strasidelny dom, tihanyiovsky kastiel, breznianska veza, thurzov dom, budova NMG v lucenci (ta urcite), potterov stroj, maxi fig + dracik, drobnosti
papluh - mesto, F1?, creator auta, technic, millenium falcon, friends veziak, ...
duroduro - mesto
Budo - klastor, barbakan, bytovky, vlaky
kamil - mesto, creator auta, ...
muffin - tatrovky, mensie creator a technic auta
jammo - technic, deku tree, city
Inst - svah zo zimnej výlohy, Vidiyo loď a drobnosti
sammi2002 - ? ? ?
Mike - ? ? ?
marek220693 - IDEAS sety

Ak som na niekoho zabudol, alebo niekto dalsi sa chce pridat, dajte prosim vediet.

Prespanie - kamil mal myslienku, ze ked bude mesto mensie, mohlo by sa to stihnut nainstalovat za jeden den. Obavam sa ale, ze minimalne Budo to za jeden den nestihne. Ostatni si co myslia? Citi niekto, ze to nestihne za jeden den?