Buďove LDD výtvory

Started by Buďo, 15. Máj 2012, 21:22:49

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Microscale idea Michalskej veže.

KLF

Pekneeee! ;) (y) Este tie cibule na vezi trochu dotiahnut. ;)

misoku

velmi pekne -  my sme tiez skusali microscale a je to v celku zabavna mierka - menej dielov, rychlo postavene

MiKeL

Budo, je nieco, co nevies postavit z lega?  (y)

drdano

Quote from: MiKeL on 27. Marec 2013, 10:22:34

To uz som sa ho pytal asi trikrat, ale este mi neodpovedal...  >:D >:D >:D
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

Buďo

Quote from: MiKeL on 27. Marec 2013, 10:22:34

Určite sa niečo nájde čo mi až tak nejde  :)  (napr.: zvieratá ,technic atď.)  Každopádne toho nemám tak veľa naskladaného a môžem zisťovať čo mi nejde  ;D

Pokúsil som sa o vylepšenie microscale veže .(Niektoré zelené diely sa nevyrábajú.)

Buďo

Ahojte  :)

Veža mestského hradu v Banskej Bystrici v LDD. Vznikla na základe dotazu, či si trúfam na takúto veľkú stavbu.No vážne neviem :-\ Toto mi trvalo cca 5 hodín a je v tom cca 2000 brickov.

Anatyt

TY JO! :o :o :o Tak toto je dobre! Postavis cely hrad???

Buďo

V LDD som takú veľkú stavbu ešte nerobil (keď rendrujem mám pokroky v stavbe naskladané vedľa seba a comp už nestíha ;D  tj. 6000-12000 brickov) No na začiatok je to sľubné ,robil som to vo farbách ktoré sú pre mňa zohnateľné a hodiny by mali byť ako nálepky(použitý diel sa nevyrába v čiernej)

Buďo

Celý hrad nedám ,to je nad moje možmosti no časť z vežou (viď pôdorys v pravo dole)sa javí ako reálny,keď obetujem niektoré MOCy :-\

MiKeL

Budo, tak toto je pecka :o (y) Cely komplex netreba, len tato cast s vezou (veza + budovy a mury na nu prilepene) bohate staci ;) Necakal som, ze to bude az tak velke.

KLF

Budo, je to skvela praca! Ale trebalo by cely ten Barbakan spravit!  (y) (y) (y)

Betka

Buďo tak to je fakt dobré!!! (y) Obdivujem ako vieš postaviť z lega modely reálnych stavieb, podla mňa je to ťažšie než postavit moc.

Morandi

No ak toto bude v Bystrici z LEGA, tak tam dojdem kuknut! Budo ty si genius! O0

misoku

(y) Pekne. Možno keby bola trochu menšia mierka nebolo by treba toľko materiálu aj na ten zvyšok. Urobí každý časť a môžeme to dať dokopy aj cele