Všeobecné informácie o novinkách

Started by Anatyt, 12. Február 2012, 11:27:55

« predchádzajúce - ďalšie »

Izmael10

Quote from: mesje on 11. Marec 2013, 15:41:40
a ta dementna Chima je na 7 ci 8 stran  ;D ? Podla reklam a propagacie ma byt Chima minimalne seria desatrocia, a pritom je to grc storocia.

Bionicle je predsa najväčší grc storočia.  >:D

mesje

Quote from: Izmael10 on 11. Marec 2013, 17:29:45
Bionicle je predsa najväčší grc storočia.  >:D

Jasne ze sa najde vela grcov, ale Bionicle bolo nieco ako taka vedlajsia seria (aspon tak som to chapal, vzhladom na spracovanie a prezentovanie), kdezto Chima je jednou z hlavnych serii, a vzhladom na masivnu kampan nosnou seriou.

Izmael10

Pritom Bionicle mal pre TLC oveľa väčšie zisky.   ???

KLF

P4tr1cius

Tí dvaja čierni bojovníci vyzerajú veľmi dobre (prilby a "odev").

juraj

Celkovo novinky zo super heroes vyzerajú dobre. Hlavne menšie sety na hlavné figúrky.

treba sa niekomu poskladať na letenku do USA.

KLF

juraj

Super, ta brána musí byť asi veľká, keď sa ani do fotky nezmestila.

Anatyt

juraj

Veď hej. Ale pod pojmom Black Gate si predstavím 30m vysokú bránu, ktorej dvere sú širšie ako vyššie.  S touto bránou by som súhlasil, ak by k nej dali figúrky z tých stolných hier. To je ako microscale.

Anatyt

Izmael10

Brána sa ani mne nepáči, ale zas je tam Gandalf biely, nový Aragorn, ústa Saurona + orol.  (y)

LEGOFantom

Mne skôr ten orol príde taký predpotopný a neviem čo by ste chceli 30 cm vysokú bránu. ;)

mesje

OMG! Sydney opera! To bude pecka. Som sa bal ze tie prvotne sumy okolo noveho exclusives setu boli mylne a operu vybavili len architecture setom... Uz sa neviem dockat obrazkov - pri cene 280 eur to bude velkolepe dielo s aspon 5000 brickmi.

KLF

Nove sady kociek, ktore stoja za povsimnutie! Hlavne sada 10664, ktora obsahuje 1600 dielikov!

10663
10664