Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Výstava TatraLUG Trnava 2023 (18.-19. marec 2023)

Started by Jago, 11. Január 2023, 09:02:37

« predchádzajúce - ďalšie »

michaldecit

Quote from: papluh on 16. Marec 2023, 08:55:46
To bola rýchlovka.
Myslím že ak si po to v nedelu prídeš o hodinu skorej ako sa zaviera tak neni problém. Len potom určite prísť osobne aj predtým aby sme vedeli identifikovať kto to bere :D
V piatok ťa možem zobrať z Bratislavy, ale idem o niečo skorej ako budeme začínať a naspäť až po dokončení čo môže byť neskoro v noci (aj keď by tam mali byť aj iní z BA).

Myslím že nejaký stolík sa nájde, keď nič iné mam piknikový skladací. Elektrina kde a ako bude ešte neviem ani ja.
Oba dni sa ide 9-19 tak treba dať vedieť. nemusí to byť celý čas ale len plán nech vieme.
Stačí dať vedieť v piatok.

OK tak prišiel by som v sobotu aj nedeľu, v sobotu by som prišiel cca 10:00. Ďakujem

michaldecit

Milí organizátori, ďakujem vám veľmi pekne ešte raz, za takúto krásnu akciu, zároveň za nápad s predajom a výmenou LEGA. Veľké dík, že ste mi to povolili a v pomerne krátkom čase aj dokázali zorganizovať miesto v už tak dosť napratanej sále :D
Ak budú do budúcna podobné eventy, veľmi rád sa znova zúčastním kdekoľvek na SK.  (y) (y) (y)

SkiFi

Aj ja ďakujem. Atmosféra super. Moja žena hodnotí tiež pozitívne. Som rád, že som po dlhšej dobe a celkovo po všetkých zmenách v živote/lokalite atď zasa mohol niečo priniesť a vystaviť. Snáď aj nabudúce (na MOCoch stále pilne pracujem aj keď som doslova xx rokov na fórach a celkovo neaktívny). Dúfam, že hrad pozitívne prispel k celkovej pozítivnej a uvoľnenej atmosfŕe. Všetky figurky mali trošku vypité, rozdával som ráno slivku a do nálady hrali minimálne 4 hudobníci na trhovisku :)
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

30dado

Čaute,
hádam do budúceho roka dokončím môj Castle a aj náš kostol. Človek by si myslel že keď ma v exceli cez 20k dielov tak už z toho niečo postaví ale stále málo. Chcem sa spýtať ako to bolo s tým predajom... či bol dostatočný dopyt a čo išlo najviac (sety, figy alebo diely) . Dik

papluh

áno, super akcia, ešte sa z nej spamätávam  >:D

Na takú "malú" akciu dosť veľká účasť

Jago, jaro.marek, Buďo, duroduro, MikeL, kamil, matej, Inst, walrus, Peter(Zirotca), SkiFi, jayor, astronomix, rodiny Jaga a Jara a aj juraj (ktorí poctivo robili dozor aj keď nevystavovali) a ja  a sety od Frca  >:D  (poradie tak nejak ako som registroval príchod, snáď mi nikto neunikol)

Novinku v podobe predaja dielov/figov zabezpečili michaldecit, SkiFi, matej (z tých čo dali vedieť dopredu) a aj niektorí domáci známy či neznámi.

Určite to niekto nafotil poriadne, tak odomňa len prehľadová foto.
[attachimg=1]

matej

Výstavu hodnotím pozitívne.
Ďakujem za možnosť vystavenia modelov a vďaka za možnosť predaja.

V budúcnosti už len inštalačný čas zlepšiť.

Jago

Ďakujem všetkým zúčastneným členom za pomoc a podporu.
Myslím, že vzhľadom na čas, ktorý sme mali k dispozícii sme dali maximum. Pre tých čo nevedia bližšie info - v piatok o 19:05 sme sa ešte len dostali do sály a ihneď sa nosili stoly. Reálne sa začalo inštalovať o cca 20:00, o 02:20 sme skončili.
Ďakujem všetkým zúčastneným, či už vystavovateľom, alebo dozoru.

Z mojej strany to bola dosť ťažká výstava vzhľadom na zdravotný stav, o to viac si vážim príspevok všetkých, ktorí sa podieľali na výstave.

Na výstave bolo vstupné dobrovoľné, ktorého výťažok slúži na rekonštrukciu priestorov Mariánskej sály, v ktorých sa vystavovalo. Vyzbieralo sa 1430€, počet návštevníkov odhadujem na cca 1900. https://www.facebook.com/search/top?q=mari%C3%A1nska%20s%C3%A1la

MiKeL

Jago, klobuk dole a velky obdiv za to, ze si sa toho nezlakol aj napriek zlemu zdravotnemu stavu (y) Samozrejme vdaka aj vsetkym, ktori prilozili ruku k dielu.

papluh

SkiFi

Len ako detail by som doplnil, ze moja zena nikdy v zivote nevidela nazivo LEGO vystavu a nie sa jej ucastnit .. tato cast mojho zivota z minulosti jej bola nejako utajena .. vzdy si myslela, ze tie 2 izby plne lega su nejaka moja zavislost a toto jej trosku pomohlo tomu celemu porozumiet a bola z toho nadsena =) mozno snad raz aj nieco postavi ale som rad, ze ju to nadchlo. Atmosfera super a urcite to k tomu dopomohlo.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space