EXCLUSIVE / CREATOR EXPERT / 18+ / ICONS

Started by Anatyt, 30. Júl 2012, 20:24:28

« predchádzajúce - ďalšie »

Bača

Quote from: legoholik on 15. Apríl 2021, 15:20:23
kazdopadne pozerajuc sa na porovnavaciu foto lego modelu a realneho raketoplanu z dielne KLFa sa mi javi, ze nerovnomerne zltnutie roznych bielych dielikov je asi jedine pri tomto setiku viac ako ziaduce, aby to posobio este autentickejsie...t.j. opotrebovane z tolkeho potenia sa a trenia sa v atmosfere  >:D
Dáme na slnko a zožltne to jedna radosť.

papluh

Bača

Listy pôsobia tmavšie ako u skutočnej strelície. Uvidíme v reále.

papluh

Recenzia Strelície
https://www.newelementary.com/2021/05/lego-10289-birds-paradise-review.html

V kvetináči je použitá zaujímavá technika na vystredenie jadra kde priestor je menší ako dĺžka 5 studov. Ani polovičné Technic Bush nepomôžu. Riešením sú ... prstene ktoré sú o trošičku menšie.
V recencii je to zdokumentované (tak ono pre staviteľov je New Elementary dosť zaujímavá stránka keďže aj v recenziách si všímajú takéto detaily)

Bača

Len s tou cenou 100€  :o  to kuštičko prehnali. Bonsaj aj pugét boli po 50€ a pôsobia vernejšie ako strelícia.

Jammo

tak odkážu to na počet dielov, hlavne že je tam toľko zeminy v črepníku  ;D

Bača

Na tú cenu sú samotné kvety tak trocha ploché, nedorobené - 2D, ktorého tretí rozmer je daný len hrúbkou kocky.

GentlemanA15

Chlapci, nie sú tieto kvety tak trošku zbytočne kraviny?  ::)

killco

Pohoda, kúpiš manželke na MDŽ a ostanú ti dieliky.

GentlemanA15

A keby za ten kilec kúpim reálnu kyticu, čokoládu a 3x nejaký SW battlepack nebudem na tom lepšie?  ;D

papluh

Kytica o pár dní zvädne, čokoláda nevydrží ani toľko zato battlepacky ostanú a budú vyhadzované na oči dlho >:D

papluh

10292 F.R.I.E.N.D.S Apartments
2,048 dielov, 7 a pol minifiga  >:D
€149.99 / $149.99 / £134.99 / 259.99 AUD / 199.99 CAD
https://brickset.com/article/59243/the-one-with-the-new-friends-set

Frco

Perfektne. Priatelia su pre mna urcite jeden z tych naj serialov. Akurat ten kajak tam davat nemuseli, ten diel/diely kde tam bol sa mi nepacia  :D

PC CZ

Zdá se mi to, nebo má Phoebe nový typ vlasů - princeznovskou hřívu až na zadek ?

Ten vtip s morákem na hlavě byl dřív v přátelìch nebo Mr. Beanovi ?