KLFove CAD vytvory

Started by KLF, 30. Január 2012, 12:00:25

« predchádzajúce - ďalšie »

phoenicis

Krásna stavba  (y) :o Normálne si ma navnadil na ďalší BL nákup  :))

frantoka

KLF

Pridavam nejake starsie pokusy o Skodu 1203. Mam aj ine verzie, ale na iukazku ponukam tieto. Pohrebna verzia ma vnutri aj rakvu, ale o to nejde - ma "CITY kolesa" a neviem sa rozhodnut, s ktorymi lepsie vyzera. :)

[attach=1][attach=2][attach=3]
[attach=4][attach=5]
[attach=6][attach=7]

MiKeL

A keby si skusil namiesto tych starych basic studovych kolies pouzit modernejsie? napr.

KLF

Tak jasne - ale to je detail. ;) Skor mi ide o to, ci tie male CITY kolesa, alebo tieto velke. ;)

Buďo

Ja sa prikláňam k tým väčším kolesám.Tie malé mi akosi nepasujú k tvojmu štýlu.

MiKeL

ja by som bol tiez za vacsie. tie male maju zly pomer sirka/vyska (mozno leby si skusil tie starsie uzsie) a vyzera to skor ako kara tunera nez napr pohrebak.

KLF

Asi hej. No sak ona mala povodne tie velke kolesa, tie male som len nedavno skusal, ze prisposobim ho trendu. :D

kiko97

Jednoznačne tie vačšie. Tie malé city sú široké.

KLF

Avia v kvazi Model Team meritku s hojnym pouzitim SNOT techniky.

Hasicska skrinova verzia. Dnes pouzivana uz zvacsa len dobrovolnymi hasicskymi zbormi.
[attach=1][attach=2][attach=3]

Valnik - asi najrozsirenejsie zasobovacie lahke nakladne vozidlo v byvalom Ceskoslovensku.
[attach=4][attach=5][attach=6]

Furgon vo verzi VB, ako tzv. Zeleny Anton.
[attach=7][attach=8][attach=9]

A na zaver spolocna fotka. ;)
[attach=10][attach=11][attach=12]

Buďo

Nádhera   (y) najviac sa mi páči  Valník .(Možno bez tej plachty a zo skládkou fošien by vyzeral ešte realistickejšie.)

MiKeL

Quote from: Buďo on 23. Február 2013, 20:44:57
Nádhera   (y) najviac sa mi páči  Valník .(Možno bez tej plachty a zo skládkou fošien by vyzeral ešte realistickejšie.)

do zajtra vecera to tu vidime v tvojom podani  >:D

leggina

Fakt krása, hlavne ten nákladiak a anton...

MiKeL

ak sa mozem vyjadrit. ano kvazi model team, zaradil by som to k VW  T1, k tomu sa to hodi dizajnom, klasicke model team su trochu inde, ale islo len o meritko.

najlepsie su hasicak a anton, ta klasicka mi pride poslabsia co sa tyka realisticnosti.

drdano

Husteeeeee.... Uz ti zostava iba pretavit to do realnej podoby.... Mne na tych Aviach vadia akurat kolesa, zdaju sa kvapku privelke, inak  (y) (y) (y)
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)