Architecture

Started by dnc, 18. Január 2012, 12:32:06

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Dalsi Architecture set. Vyzera to dobre.
21017 - Imperial Hotel

P4tr1cius

Tie sety vyzerajú naozaj veľmi dobre. Páči sa mi na nich "pridaná hodnota" v naozaj exluzívnej krabičke, podrobným infom o stavbe samotnej a k tomu každý set vychádza z reálu. Popravde zjavne nejde o LEGOstavbu samotnú. Tú by som ani neskladal, nechal by som to v krabiciach. Hm, mať to tak komplet doma.  :-\

KLF

Je to tak. Uz len to balenie, kvalita krabice, brozurka su umelecke dielo. ;) Ta stavba mnohokrat nestoji za vela (v tomto najnovsom pripade vsak je pekna), ale balenie je exkluzivne.

Anatyt

21018 - Sikma veza v Pise

[attach=1]

MiKeL

By ma zaujimalo, aku to ma stabilitu. Ci je to tam len tak polozene, alebo aj pripevnene cez nejake hinge.

KLF

Nejak cez hinge to asi bude uchytene. Ale... vyzera to divne.

KLF

No konecne zas nejaky pekny Architecture set !
Sidlo OSN !

KLF

Tak to mame novy Architecture set - tentoraz trochu zvlasny. Je urceny pre dospelych a obsahuje asi iba biele dieliky. Set je urceny na vyuku stavby architektonickych modelov a sucastou balenia je aj "ucebnica". Okolo setu je az podozrivo velke halo v mediach, tak teda robim halo aj ja tu. ;)

MiKeL

Tak na EB bola recenzia http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=85182

Su tam len biele dieliky (a zopar trans clear). Akurat to trochu typek zvozil za to, ze vela veci z tej "ucebnice" len s dielmi z toho setu nepostavis :)

mesje

Ooo, tak ten progres je brutalny, zachvilu TLC vyda set, kde bude len 300x brick round 1x1 v peknom obale a s nejakymi blbymi brozurami s tym, ze postavte si co chcete, samozrejme to bude cele stat 100 eur :-)

leggina

To bude nejaká namotávka, pekná somarina, alebo?

leggina

Áno, myslím. Veď práve preto.
Niečo podobné, ako v ženských časopisoch - keď experti radia ako lakovať nehty - ako keby už ľudia fakt blbí boli. Že pozor,treba posúvať šteteček smerom od nehtového lôžka ku voľnému okraju nehtu, nie naopak.

MiKeL

Jaj takto si to myslela. No tak podla mna to bude podstatne sofistikovanejsie ako tebou opisany pripad. Tam budu asi vysvetlene aj pripady ako si nalakovat nechty opacnym smerom ;)

To, ze tebe sa zda, ze ovladas kazdu stavebnu techniku neznamena, ze ich ovladaju vsetci. Ja by som si tu bichlu rad prelistoval. Skoda, ze sa neda stiahnut z instrukcii na lego.com.

leggina

Quote from: MiKeL on 01. August 2013, 08:25:39
Jaj takto si to myslela. No tak podla mna to bude podstatne sofistikovanejsie ako tebou opisany pripad. Tam budu asi vysvetlene aj pripady ako si nalakovat nechty opacnym smerom ;)

To, ze tebe sa zda, ze ovladas kazdu stavebnu techniku neznamena, ze ich ovladaju vsetci. Ja by som si tu bichlu rad prelistoval. Skoda, ze sa neda stiahnut z instrukcii na lego.com.

Mikel mne sa nezdá že ovládam každú stavebnú techniku, ja len hovorím, že také niečo k životu nepotrebujem a špeciálne ak sa to predáva v takej "sofistikovanej monochromatickej" podobe za nekresťanské peniaze, pre mňa je to nič viac než šmé. Ale nebijem sa s Tebou o názor, iba som si povedala svoje.