Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

(Vlastné) Mini Tatra 805

Started by kiko97, 07. November 2012, 18:34:20

« predchádzajúce - ďalšie »

kiko97

Po dlhom zháňaní dielov a skúšaní ako čo urobiť, som konečne dokončil túto Tatrovku. Dúfam, že sa bude páčiť. Fotky budú na Brickshelfe po zverenení.

Anatyt

Tak to je dokonale Kiko! :) Na prvy pohlad (v zmensenom okienku) to vyzeralo, ako nejaky plastikovy model! ;) Co za farbu si pouzil?

Buďo

Nádhera , v takom malom modele toľko detailov (y) (y)
Predpokladám ,že je to bežná červená a je to fotené pod neonkou či žiarivkou.

kiko97

Ďakujem za pozitívne hodnotenie. Farba je základná červená a fotené je to len pod strešným oknom.   :D

swiss villa

Morandi

Perfektne! :D Spravis aj dalsie verzie??? Trebars Zikmunda a Hanzelku?  ;)

kiko97

Uvažoval som už o skriňovej nadstavbe v DBG, ale na Zigmunda a Hanzelku by chýbali chrómové diely. V LBG by to možno vyzeralo zle. Aj keď chróm by sa úplne leskol. Porozmýšlam nad tým.

MiKeL

Quote from: Anatyt on 07. November 2012, 18:58:06
Na prvy pohlad (v zmensenom okienku) to vyzeralo, ako nejaky plastikovy model! ;)

presne toto. som chvilu premyslal, ci je to tu spravne. pekne.

frantoka

Sila na takom malom modely a toľko detailov :o, gratulujem a teším sa na ďalšie modely.

KLF

Podarene! ;) Vidim, ze tu mam partaka na Tatrovky v mierne 8-wide! ;) (y)