Collectable Minifigures

Started by Anatyt, 13. Júl 2012, 16:38:08

« predchádzajúce - ďalšie »

killco

Na Facebooku sa objavili obrázky a musím povedať že tá séria je ešte otrasnejšia ako som si myslel. To by som ozaj zniesol radšej Potra ako toto. Asi najhoršia séria vôbec.

KLF

Otrasna seria (ale to vacsina poslednych), avsak toto je pecka! Original fig policajta zo setu 600 z roku 1978 !!! :o :o :o

[attachimg=1]

mesje

nikdy som nebol fanusikom tychto kostymovych figov, pridu mi absolutne nepouzitelne - iba do nejakej karnevalovej scenky, aj to je len take nasilu pouzitie - tieto figy su inak zbytocne do bezneho lego mesta / armady / vesmiru atd. A ked z toho spravia celu seriu, tak to je uplne mimo. Kupim si akurat toho draka.
Tie sacky idu dole vodou, ani nepamatam, kedy som s nadsenim hladal v dracikoch sacky s figmi, furt nejake ninjaga, batmani, blbosti, plus to zvysenie ceny poslednej klasickej serie ma dobre nasralo... jedine tematicke sacky, co mali zmysel, boli disney, nechapem preco skoncili a dalsia seria sa nekona...

martinn

Quote from: KLF on 26. Január 2018, 10:14:34
Otrasna seria (ale to vacsina poslednych), avsak toto je pecka! Original fig policajta zo setu 600 z roku 1978 !!! :o :o :o

[attachimg=1]

To je super, to si kúpim :-)

killco

Práve som prišiel z Dráčika a tá cena za nové batman2 minifigures je dosť nehorázna dokonca i pri rozprávkovej cene je to 4,24€ za kus. Mali tam vedľa seba škatule disney, simpsons 2, ninjago movie a este nejaké tuším a na každom novšom bola čoraz vyššia cena. Na disney to bolo 2,96€  a postupne čoraz viac. Neviem absolútne čo chcú týmto trendom v TLG dokázať. Pritom kvalita ide rapídne dole. Batman 2 je 20 kusov v sérii, čo pri tejto cene vyjde na 84,8€ za celú sériu. A to ešte ak sa pomýlim pri prehmatávaní tak zaplatím ďaleko viac. Som fakt znechutený.

EDIT: Na sáčku je napísané LIMITED EDITION, žeby to bolo tým???

KLF

Jj, aj na skatuli je to. Ale pochybujem ze cena sa zvysila preto. Skor preto, ze je to licencovane a preto, ze tie ceny stupaju uz seria po serii zial.

sami2001

...a tá prvá má taký nevídaný úspech že u nás ide po 1,99 € v TESCU...

mesje

Quote from: killco on 06. Február 2018, 19:58:42
Práve som prišiel z Dráčika a tá cena za nové batman2 minifigures je dosť nehorázna dokonca i pri rozprávkovej cene je to 4,24€ za kus.

:vomitsmall: :vomitsmall: :vomitsmall: :vomitsmall: :vomitsmall:

oni sa uz museli kompletne zblaznit... to akoze ked po zlave je takato cena, tak katalogova je 5 eur ???? vsak to je viac ako nehoraznost... to su uz na trojnasobku ceny prvych serii!!! a hlavne to je uz daleko za tym, ze ide o prilezitostny darcek pre decko - vsak tolko je cca priemerna hodinova mzda u nas. Za hodinu prace si mozes kupit kus plastu, navyse menej kvalitneho z ciny a este aj naslepo, ze nevies co tam je... to keby chcel niekto nahodne nazbierat vsetky kusy bez hmatania, tak sa moze lahko stat, ze vysoli 200 eur a nema kompletnu seriu :-))) Za cenu jedneho hentakeho maleho sacku sa uz da kupit ovela lepsia hracka. totalne to presvihli, a u nas sa to podla mna nebude skoro vobec predavat. a zrejme ani inde ne, sudiac podla toho, ako padli posledne predrazene serie do 50% zliav aj na samotnom legoshope - co si nepamatam ze by sa dialo pri starsich  seriach. Navyse je cela seria uplna blbost, ze ani za polovicu nestoji...

papluh

tak to je "akcia" Dráčika, nie ? všade naokolo je cena 3,99 Eur ako aj doporučená...
[attachimg=1]
PS: ale treba si kopnúť za každú cenu že ? lebo pozreť do katalógu na to nieje čas ...

Figsfan

Nuž v Dráčiku bola naozaj cena, ako je uvedené vyššie... Hoci nepochybujem o tom, že väčšina o tej možnosti vie, pre tých čo "musia" kúpiť celú sériu je tu možnosť ķúpiť ju v alltoys, kde je aktuálne akcia s podložkami. Aspoň pocitovo sa tak zníži cena za jednu figúrku... ;) k celej sérii a nejakej drobnosti dostanete 3 podložky v hodnote spolu okolo 19€.

Artemis

Stale je ta cena pomerne hlupa.Davat tolko za jednu figurku.

papluh

Inak prvé správy hovoria o tom že retro policajt bude len jeden na krabicu ... už to vidím, že pokiaľ si človek nekúpi celú alebo si nenechá otvoriť novú v obchode tak zaplatí dvojciferné sumy za neho...

A cena by mala zostať na 3,99 Eur.

janicko

bye

liondee

Jedine ten retro poliš je fajn. Ostatné je