KLFova zbierka

Started by KLF, 07. Február 2012, 12:10:10

« predchádzajúce - ďalšie »

mesje

ten set c. 1 je naozaj prvy lego set?

papluh

nie je, je to len 1ka po reštarte číslovania a štandardizácii v 1973, v tom istom roku vymenili aj logo

KLF

Ako uz napisal papluh, prvy LEGO set to urcite nie je. ;) Ale je to set, ktorym zapocali cislovanie, ktore trva v podstate az dodnes.

martinn

Krásne kúsky, blahoželám! :-) To si bol v tých tajných podzemných skladoch v Dánsku?

phoenicis

Nádhera, blahoželám k prírastkom ;) (y)

KLF

2 nove prirastky.

GentlemanA15

Ten lego shop sa prave vcera pozeral na bs. Pekné prírastky. (y)

martinn

to letisko robili ako set pre ich letisko a dal sa tam kúpiť na letisku?

dnc

SPECIAL EDITION ARCHITECTURE :) HMMM PAN JE LABUZNIK!!  :)

KLF

Quote from: martinn on 14. Jún 2018, 21:42:46
to letisko robili ako set pre ich letisko a dal sa tam kúpiť na letisku?

Ano.

KLF

Robim trocha poriadok v zbierke a az dnes som si vsimol, ze set 735 ma 2 typy krabice! :o Jedna je este BASIC a druha uz SYSTEM. A jedna ma z jednej strany miesto LEGO loga obrazok kocky 2x4. Obe su Made in Denmark, ale jedna je z roku 1990 a druha 1992. Sranda.

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6] [attach=7]

drdano

Ty mas 2 kusy tohto setu? Ako dieta som o nom sialene snival, a skoro som si ho s bratom kupil, ale na poslednu chvilu nam to rodicia zatrhli... v akom stave ich mas? Nepredas jeden?
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

KLF

Krabice zachovaly stav, diely ako nove. Nie, nepredavam. ;) Su sucastou mojej zbierky. Ak budem mat rovnaku, dam urcite vediet.

drdano

Moj bratranec ho mal a vzdy, ked sme boli u nich na navsteve, som za jediny den poskladal z navodu vsetky modely (samozrejme aj s rozoberanim)... v tej dobe luxusny set... ja som mal 1 kus tusim 715... tiez pekny setik...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

martinn

Tiež som sníval o tomto sete....  :'(