CREATOR / CLASSIC

Started by papluh, 03. August 2015, 19:31:14

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

KLF

Modre CREATOR auto - super set! Ferrari F40 sklo! A Formula vyzera tiez dobre! (y)

liondee

Tak to auto ma veľmo prekvapilo. Fakt sa mi páči. Som zvedavý na lepšie fotky keď budú.

Juri

Zatiaľ to vyzerá dobre. Z domčekov sa dá postaviť asi iba iná alternatíva domčekov, škoda že sa neubrali smerom ako pri karavane.

Jammo

(y) (y) (y) tie domceky sa mi pacia

TOME

to modre auto vyzera super, tesim sa na neho. Vsimli ste si ekologicky pristup v dome 31068, fotovoltaicky panel na streche a elektromobil  :) aspon dufam ze to sa akoze nabija to auto.

j.dodo

bude to v mierke ako je zlte 5767 ? Ak ano tak ho urcite chcem :-)
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

papluh

vyzerá byť tiež 14 studov široké (12 na sklo z F40 a ešte po 1 po bokoch)

KLF

Stavil bych sa, ze ho robil Mike Psiaki - autor okrem ineho Ferrari F40, Creator caravanu z minuleho roku, atd.

liondee

Kebych mal fakt peniaze tak ho kúpim 3 krát. Naozaj sa mi páčia vsetky tri modely.

papluh

Aj s detailom na to auto a otváranie dverí  ;) Cena je 60 USD

juraj

Na tych domcekoch mi vadi, ze tam nedaju tu hlupu podlozku. Takto mi to pripomina Lego ktore rodic narychlo rozobral a upratal.

papluh

Z retailer katalógu, všetko sú to ešte preliminary obrázky
- Prerábka červeného draka, má sklápacie krídla a trochu inú hlavu inak veľmi podobné ako 31032
- 2 domčeky, vyzerajú byť stále z toho modulárneho 8x8 systému, po 2 minifigoch - niečo ako telocvična pre extrémne športy (Urampa, lezecká stena ...) a zasnežená chata (biele slopes ako strecha a svah zároveň)
- no a nakoniec asi najlepšie vyzerajúci set, mid-size 8 stud široká surferská dodávka, vyzerá to ako VW camper v bielo žltej ale maska miesto klasiky trocha prerobená s novších "4 okých" verzí, 2 minifig, lehátka grill (veľkosťou by som to prirovnal k Scooby Doo dodávke viac ako ku tomu veľkému americkému kamperu z minula)

papluh

ďalšia stránka z 2018 retailer katalógu a ďalšie sety
- dvojplošník, minifig scale aj s akrobatom na krídle, celkom slušne vyzerajúci
- formulka jak z Speed Champions setov
- nejaké tuningové auto cca Great Vehicles mierka
- džíp, niečo ako 31037 ale v modrom s minifigom a viac SNOTu
- jednomiestny konvertoplán, niečo ako z filmu Oblivion ale s vrtuľami

Inak sety sú dosť minifig scale. A vyzerajú rozumne.

papluh

Niektoré Creatory majú už obrázky

https://brickset.com/sets/theme-Creator/year-2018

31071, 31072, 31076, 31075 = podľa mňa ukazujú, že A model aj z Creator dielov by sa nestratil ani v CITY... a že skoro zo všetkého sa dá spraviť C-model vznášadla/člna  >:D
31081- no comment, nech je táto éra "modulárnych mini domov" preč