Magický Svet Kociek - SNM Martin - (21.11.2017 - 29.4.2018)

Started by KLF, 04. September 2017, 11:37:12

« predchádzajúce - ďalšie »

Jammo

liondee

Tiež poprosím ubytko z piatka na sobotu. A v sobotu budem ak inštalovať aspoň to čo stihnem. Ostal by som aj v nedeľu ale neviem ako sú ns tom ostatný.

MiKeL

martinn

ja by som teoreticky mohol aj prespať zo soboty na nedeľu a v nedeľu na obed poobede ísť domov, musím byť v BA o 17-tej najneskôr.

liondee

Tak to by si mi Maťo aspoň dačo pomohol z mestom ak da bude dať.  Uvidíme asi až na mieste aká bude situácia.

martinn

Ok, janse pomôžem ak sa bude dať ešte dohlásiť to miesto na spanie. Matejovi môžem doniesť podporu ak je u Jamma... dajte ešte vedieť kto čo potrebuje

KLF

Houston, we've got a problem.  8)
Ze nemame este ziadne ubytko je jedna vec. Ale horsie je, ze sa par ludi nema ako dostat z CA do MT v piatok. Ja idem dodavkou a beriem uz z BA MiKeLa a Janicka. Minimalne Phoenicisa (ak nie aj Liondeeho) potrebujeme dostat v piatok z bodu CA do bodu MT. ;)
Any idea Houston??

killco

Ja prídem do Čadce v piatok a môžem pár ľudí zviesť do Martina potom. Prespím v Turčianskych Tepliciach a v sobotu som k dispozícii v Martine.

KLF

14miro14

Zdravím, chcem sa opýtať ako to vyzerá organizačne s piatkom? Bude sa aj inštalovať, alebo je na pláne len presun z CA do MT? O koľkej je ak tak plánovaný zraz, prípadne kde? Nebol som v poslednej dobe moc aktívny (veľa práce v práci a ešte viac doma - škoda len že nie s legom) a som aj nováčik vo vystavovaní tak sa ospravedlňujem za toľké otázky. Ďalej, chcel by som dať do výstavy Tatru PKP, Tatru 8x8 sklápač, Tatru UDS, vlakovú stanicu a výhybkáreň.
Je možné všetko dať ku city. Alebo budú Tatry samostatne? Plus do zahájenia výstavy isto nestíham Tatru 8x8 na 62,4mm kolesách, mohol by som sa pripojiť neskôr? Prípadne sa s týmto MOC-om vôbec nezapojiť (nemám tušenie či budem mať čas na stavbu). Ďalšia otázka je či máme nejaké propagačné materiály? Čo by som mohol rozdať rodine, známym a v práci. Ešte raz mi prepáčte za takú spúšť otázok. Odpovedzte niekto prosím

killco

Chcel by som sa opýtať , kto z ľudí čo idú v piatok resp. v sobotu do Martina má BL shop (okrem matta a KLF a gentlemana). Dal by som si niečo doniesť ak by to išlo.

KLF

Plan:
V piatok sa podvecer pride cast z nas do MT (druha cast ide priamo z CA do Bohdanoviec). Plan je len vylozit veci, spravit pripadne nejaky hruby plan co kde bude a ide sa na zoznamovaci vecierok. Cas prichodu do MT je velmi nejasny, moze byt upresneny v piatok popoludni. Samotna instalacia bude prebiehat v sobotu a v nedelu doobeda. A 2 tyzdne na to pridu instalovat CITY mesto chalani okolo Papluha. Cize pridi uz v piatok, aby sme sa aspon zoznamili riadne. >:D
Co sa Tvojich exponatov tyka, myslim ze Ti uz Papluh pisal ze je zaujem do mesta ich zapracovat. Nedokoncene veci budes moct v priebehu novembra (resp. do zahajenia vystavy) doplnit.
Propagaciu zabezpecuje muzeum, cize to potom od nich treba pytat.

Ubytko:
Zatial ziadne nemame O0 ale prespavame (pokial viem) v MT nasledovne:

z PIATKU na SOBOTU:
MiKeL, Janicko, Phoenicis, matt251, KLF

zo SOBOTY na NEDELU:
MiKeL, Janicko, Martinn, Liondee, Jammo, KLF

matt251

14miro14

Ahojte, máte aj nejaké konkrétne miesto kde sa pôjde v piatok kultúrne vyžiť (zoznamovacia akcia)? Alebo mám niečo zarezervovať? Ak áno pre koľko ľudí?

matej

Quote from: martinn on 17. Október 2017, 22:07:49
Matejovi môžem doniesť podporu ak je u Jamma...

To by som bol vďačný keby si mi podporu doniesol do CA.
Ďakujem!