Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Kinetické modely

Started by sylmer, 15. Január 2016, 21:23:57

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Ano, je relativne znamy a je to paaan. ;) V IDEAS som mu dal aj hlas. ;)

sylmer

nová mechanická hračka od môjho obľúbenca Jasona Allemanna  (y)

http://jkbrickworks.com/hoberman-sphere/

KLF

Pekne veci robi chalan, sikovny je. Len skoda, ze nema navod aj na toto spojenie vlakov. A nevdojak ma napada, ze NIEKTO chcel onehda robit pre vystavu v Trencine toto, ale nejak skutek utek... >:D C:-)

muffin

Ta Hobermanova sfera(gula) nie je nova, iba k nej pridal navod.

KLF

Presne tieto modely by sa zisli na vystavy! (y)

MiKeL

Paliason to da. Tia auta su uz aj tak nuda  >:D

muffin

Tie mechanické hračky nie sú až také zložité na postavenie, keďže k väčšine sú k dispozícii návody. Jediné, čo je potrebné, sú dieliky. Tiež by som si chcel niektoré z nich postaviť, ale chýbajú mi klasické dieliky, nakoľko fungujem iba na Technicu, aj to iba krátko a s obmedzeným rozpočtom. Ale minimálne cválajúceho koňa a Sizifa by som raz chcel mať na poličke, sú to veľmi podarené veci.

KLF

Uz sa opakujem, ale PRESNE taketo veci su na vystavu ako stvorene!!! Asi zacneme zvlast podporovat ludi, co budu robit taketo veci! Trebars tymto.  ;)

muffin

Akurat som to vcera pozeral, ten chlapik je studnica skvelych napadov  (y)

KLF

Zaujimava kineticka struktura, vhodna na vystavy. A nie je to ani velmi zlozite. Kto sa toho chopi? >:D

Podobna verzia:

muffin

Staci 72 #3 konektorov a 36 #4 konektorov :)

Tu je navod.

jaro.marek

Páči sa mi to; toto dám.

Buďo

Kanoe od známeho staviteľa ,  super nápad  (y)

Ďalšie nápady od iného staviteľa. Čaro je v tom ,že z jedného setu je celý a jedinečný GBC  sólo systém .  Návod pre stavbu nieje zadarmo ale je to fajn vec na výstavy .
Odporúčam vlastníkom Technic setov ktorý nestavajú vlastné mocy a chcú prispieť na výstavy pohyblivými vecami  ;)