Tatranská galéria – Elektráreň

Started by MiKeL, 07. Február 2017, 21:27:38

« predchádzajúce - ďalšie »

danny01

Ja som na to pozeral uz v Poprade. Dokonala kopia realnej budovy. Palec hore  (y)

drdano

Good work mate.... pekna stavbicka...  (y)
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

Buďo

Ako , vždy parádna stavba  v štýle modulárov (y) (y) (y)  I ako ne-autor tam vidím nedostatky ,vyplývajúce z nedostatku dielikov a času . Dielo síce dlho v CADe vznikalo ,ale jeho stavba by sa dala rátať na hodiny! Ako sám poznám, veci v CADe navrhnuté v reále vyznejú trošku inak a si staviteľ všimne na čo zabudol či prehliadol  ;) Ale späť k MOCu ;)

Už keď som ho videl rozobratý v škatuli vedel som že dostane môj hlas , v koncoročnej súťaži. Tento typ priemyselných staručkých budov je mi veľmi sympatický odjakživa ! A je veľké plus že máme takéto niečo i na Slovensku uchované . Okrem domorodých popradčanov ,nemá ani tucha že i v minulosti boli nejaké elektrárne  ;) Tento MOC to vie pekne pripomenúť !

misoku

za mna najlepsi MOC popradskej vystavy - moj styl.  Bol by super aj v modularovom/city meste  (Stupava, Bohdanovce,...-pokial je v plane ho zachovat na dlhsi cas) (y) (y) (y)

martinn

Quote from: misoku on 17. Február 2017, 11:24:43
za mna najlepsi MOC popradskej vystavy - moj styl.  Bol by super aj v modularovom/city meste  (Stupava, Bohdanovce,...-pokial je v plane ho zachovat na dlhsi cas) (y) (y) (y)
presne moja reč! najkrajší MOC budovy nie len na tejto výstave, je to fakt namakaná stavba!

herb66

Looks very nice, will it be realized in true LEGO?

muffin

It already is, and it's great! There is real LEGO in first post BTW  ;)