42056 - Porsche 911 GT3 RS

Started by KLF, 28. Január 2016, 13:54:17

« predchádzajúce - ďalšie »

mesje

som zvedavy, ci aj europanom budu davat taky zlavovy kupon, mohol by niekto napisat, kto objednaval online a stale na to caka...
necudoval by som sa, keby sa na nas vykaslali...
mimochodom, Amici hlasili neustalu dostupnost Porschakov na kamennych obchodoch, ked u nas to uz bolo davno fuc. Takze tam slo nepomerne viac skatul. A to sa povodne uvazovalo, ze v nemecku sa to bude predavat skor ako inde. Opat prednost pre USA, uz to zacina byt otravne a trapne. V tejto suvislosti mala off topic vsuvka - niektori ludia nariekali, ze nestihli kupit set Birds 21301 a zhanali ho za 50% priplatok (skoncil v europe necakane v oktobri 2015) - cital som, ze az teraz to konci v USA a to este aj s velkymi zlavami... niekedy uvazujem, ci je lego este europska znacka...

papluh

Chcelo by to zistiť či je aj Porsche v USA robené v Kladne alebo nie.
Ak sa nemýlim tak z Ideas napr Wall-E bol zvlášť robený v Mexiku pre USA - tam mali ešte jeden problém s dielmi narozdiel od Európy. Možno si aj Birds lokálne narobili oveľa viac, prípadne sa to nepredávalo, ktovie.

Neymar

Quote from: mesje on 24. Jún 2016, 23:08:00
som zvedavy, ci aj europanom budu davat taky zlavovy kupon, mohol by niekto napisat, kto objednaval online a stale na to caka...
necudoval by som sa, keby sa na nas vykaslali
Ja som objednával online do Nemecka, plus som objednal taký malý set za 8€. Ten mi prišiel, aj s tým polybagom Fontána. Na Porsche čakám...

drdano

Btw v noci som sa vratil z dovolenky a aha co ma cakalo na gauci v obyvacke  >:D

[attachimg=1 width=200]
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

papluh

Zdá sa, že upravené balenie sa už dostáva k majiteľom.
Sú tam prehádzané krabice a dodaná papierová priečka (napravo od knihy)
Teraz:

Predtým:

http://www.promobricks.de/lego-technic-porsche-911-gt3-rs-42056-neue-verpackung/17782

mesje

budem sa asi opakovat, ale je fakt na smiech, ze pri tej cene lega, najma toho exkluzivneho, sa musi dodatocne riesit nieco ako vystuz krabice a pod. Trapne je aj to, ako balia tie exkluzivy, ze nahadzu sacky a zalepia 2 nalepkami na okraji - pri cenach 150-350 eur by mala byt povinnost mat to poriadne zalepene a vystuzene, pomaly aj s pozlatenou vyplnou. Ked to dokazu cinania pri nejakej brakovej hracke za 20 eur, tak toto musi TLG tiez... je fakt trapne, ze cely ten drahy obsah drzia 2 lepky. To este aj bezne sety to maju lepsie, kde to treba prelomit na tych perforovanych miestach. Neni mozne, ze clovek pri manipulovani so skatulou pocuje, ako sa tam prevaluju sacky a kotulaju kolesa... absolutna hanba.

KLF

Nepomozem si, ale to Porsche sa dalo fakt lepsie spravit. Vidim v tom diletantstvo. Pri pohlade zboku je jasne vidiet, ze zadny spoiler ma byt nizsie umiestneny. Pri pohlade zozadu udru do oci prehnane siroke a zle tvarovane zadne svetla, priestor medzi svetlami ma byt sirsi a priestor na SPZ ma byt taktiez sirsi. Spatne zrkadla su zas sirsie, ako by mali byt. Vsetko veci, ktore sa dali riesit.

runother

Ahojte. Nemate info,kedy sa bude zase predavat to Porsche ?

Lego Girl

Ja ho mam doma jeste zabalene v krabici a tesim se, az ho zacnu po vecerech davat do kupy. :) Realnych zavodnich aut, ktere LEGO vydalo jako set, zas tolik neni ... sestavila jsem si zebricek techto aut, otestovala jsem je na zaklade 5ti ruznych kriterii a hadejte kolikate skoncilo Porsche GT3 RS ? :) Souperi byly kvalitni - Ferrari F40, Lamborghini Gallardo, Porsche 918 Spyder, Ford Mustang GT a spousta dalsich LEGO racing cars.
Vysledky najdete na mem blogu, pokud vas zajima. :)
http://mylegotalk.blogspot.cz/2016/10/threetwoone-go-biggest-lego-car-race.html

MiKeL

Chjaj, ja som myslel, ze si porovnavala lego modely, nie realne auta ;) Este by sa zislo doplnit ciastkove skore pri kazdom aute pri kazdom parametri, nech vidno ako to bolo bodovane, pripadne nejaka tabulka.

Lego Girl

To by bylo urcite take zajimave zjistit, jak by si vedly realne LEGO modely...napr. v nejake domacky vytvorene draze. Treba by takovy stary VW Beetle (Set 10252) porazil favorizovane Porsche 918 Spyder. :)
To je urcite dobra pripominka doplnit tabulku s detailem pridelenych bodu. Na tom zapracuji.  (y)

Artemis

Ja co som si vsimol na roznych ponukach, tak cena toho Porsche trosku klesla, videl som to aj pod 300 eur nove. Preco? Zeby ludia cakali na tu lepsiu novsiu verziu a starsej sa zbavuju?

papluh

Dostalo sa do ponuky bežných obchodov. Dokonca v nejakej Rakúskej sieti bolo aj -20% akurát online písali, že len cedulky ostali.
Aj keď tie krabice čo vídavam v napr Muelleri sú dosť zúbožené, ten matný povrch je veľmi háklivý.

sylmer

KLF

Na trhu su pekne samolepky k tomuto setu! Su uz narezane, cize netreba nic strihat. S tymito samolepkami dostava model hned lepsi vzhlad! Ja si vezmem, ak chce este niekto, mohli by sme spravit spolocny nakup - usetrime na postovnom.