Zbierka ala MiKeL

Started by MiKeL, 17. Január 2012, 15:39:53

« predchádzajúce - ďalšie »

egres

a takto po dieloch to vyslo drahsie, ako bola cena v case, ked sa to predavalo? alebo cca rovnako? ci si to vobec neprepocitaval?

MiKeL

Zalezi od vela veci, mna to v konecnom dosledku vyslo drahsie, lebo som s tym zacal, potom sa na to vysral a dokoncil to az po nejakom case.

Ked som to zacinal riesit, cena z pouzitych dielov podla Brickstore bola nezanedbatelne nizsia ako oficialna cena setu. Z novych to bolo asi priblizne rovnako. No a ked som s tym koncil, uz cena aj za pouzite diely bola podstatne vyssia ako ofic cena setu. Z novych dielov aj dvoj-troj nasobne.

Napriklad aktualne podla Brickstore (bez postovneho, ktor budes musiet zaplatit za x balikov, kedze asi nenajdes vsetko u jedneho predajcu):
10190
Nove diely (aktualna priemerna cena na BL): cca $653 (524 Eur podla xe.com)
Pouzite: $452 (363 Eur)
10182
Nove: $705 (566 Eur)
Pouzite: $363 (291 Eur)

Je to orientacne, urcite nezozenies vsetky diely za presne aktualne priemerne ceny :) ale pre orientaciu v priestore a case to, si myslim, ze staci. Ked som ja dokoncoval nakupy, cena niektorych dielov bola okolo 10E/kus, pricom len par mesiacov dozadu stali par centov za kus. Vela ludi zacalo tie sety riesit po dieloch a kde je dopyt, tam rastu ceny :(

MiKeL

---

egres

co to je? hlavne tie striebristo vyzerajuce kocecky

MiKeL

kyborg ruka :) planujem zobrat na kopec pre G, ak dovtedy nebude mat vlastnu

egres

veru nebude asi, ja som mu raz nejake to ruko-chapadlo spravil z technicsu :)

KLF

Kamarat je bez ruky... ?

MiKeL

MiKeL

Taka blbost pre radost.

mathy

Quote from: MiKeL on 25. Máj 2012, 11:22:22
Najstarsie dva (10182 Cafe Corner a 10190 Market Street) som riesil po dieloch, ostatne ako novy set.

možem sa opýtať kolko ťa vyšli obidva po dieloch ?  ;) inač velmi pekná zbierka

MiKeL

Ak su moje zaznamy presne, tak so vsetkym (postovne, kadejake poplatky a pod) to bolo okolo 565E za oba dokopy. A keby som to ja blbec poriesil hned na zaciatku ako som to riesil, mohlo to byt aj o daku stovku menej.

Odporucam program Brickstore, ktory pracuje s BL databazou a vies si tam zobrazit, kolko priblizne by ta tie diely vysli aktualne (cisto len cena za diely).

mathy

díky za radu...ale je to neprehladné neviem kde mám dať to vyčíslenie kociek  O:-)

MiKeL

No ked uz mas ich zoznam, tak ich vsetky oznac (Ctrl+A), pravy klik mysou a Price->Set to price guide (alebo stlac Ctrl+G). Tam si zvol aku cenu chces, daj OK a cakaj kym to stiahne :) Este jedna drobnost, pravdepodobne budes mat stav Nove (stlpec Cond. a v nom budu asi same Nka), ak to chces zmenit, tak zase oznac vsetko (alebo len to co potrebujes), prave tlacitko a vyber Condition a zvol co chces.

MiKeL

Ozaj, ak budes mat dalsie otazky, tak to presuniem do samostatnej temy, aby to potom mohli ludia aj dodatocne lahsie vyhladat.

mathy