Gentlemanova zbieročka

Started by GentlemanA15, 31. August 2012, 10:05:05

« predchádzajúce - ďalšie »

GentlemanA15

Rozhodol som sa využiť dnešný deň voľna na menšie upratovanie v mojej "MISB" skrini, keďže rok som tam len prihadzoval a prihadzoval veci a nejak som aj zabudol, čo všetko tam vlastne mám :D.

KLF

Slusne. To si uz mozes otvorit kamenny obchod.

GentlemanA15

Drvivá väčšina toho je pre mňa  ;)

Juri

Mnoo, pekné, ja by som Ti to hneď rozbalil :)....keď kúpim Lego, tak sa teším aj na to rozbaľovanie, to patrí k tomu :)

GentlemanA15

Quote from: Juri on 27. Máj 2016, 09:23:29
Mnoo, pekné, ja by som Ti to hneď rozbalil :)....keď kúpim Lego, tak sa teším aj na to rozbaľovanie, to patrí k tomu :)

Dôjde aj na to, nemaj obavy. Ono ale po rozbaľovaní nasleduje skladovanie a momentálne by som aj tak nemal kde to všetko poskladané skladovať. Pravdu povediac, poskladaného mám momentálne len komandéra Cody-ho 75108, ktorý mi stráži stôl :D.

GentlemanA15

Séria Deep Sea Explorers.Taktiež čaká na poskladanie. Ku spokojnosti mi chýba len 60096 - Deep Sea Operation Base.

GentlemanA15

City Construction (2015) - komplet

Juri

Plánuješ aj Vulcano sériu? Mne sa celkom pozdáva....

GentlemanA15

Priateľka tá je úplne unesená z Volcano série. Mne osobne moc nešmakuje ani len jeden set.

Artemis

Len zo zvedavosti, tie MISBy naco zbieras? Neskor si ich chces pootvarat, alebo len na kseft?

GentlemanA15

Quote from: Artemis on 27. Máj 2016, 13:31:27
Len zo zvedavosti, tie MISBy naco zbieras? Neskor si ich chces pootvarat, alebo len na kseft?

To sa mi nahromadilo čo som si pokupoval v priebehu roka a nejak som nemal čas to poskladať. A ani to nesilím  ;). Dôjde aj na to čas.

GentlemanA15

Flotila sa nám pomaly rozrastá.

GentlemanA15

Darček od kočky na narodky  ;)

KLF

A zajtra rozpartovane na BL... >:D

GentlemanA15