Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Tatra 815 - CAS 32

Started by KLF, 09. Júl 2012, 14:33:25

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Tak je tu moj dalsi MOC - tentokrat hasicska Tatra 815 CAS 32 - najrozsirenejsie hasicske vozidlo na Slovensku. Dokoncenie tohoto modelu mi trvalo velmi dlho, nakolko som nemal psychyckych sil to robit. Uprimne - tato Tatra sa mi velmi nepaci pre jej nudny krabicovity tvar. Ako v reale, tak aj model. Ale ked som zacal, tak som ju dokoncil. Kazdopadne na nejaky cas to je dufam posledny hasicak, lebo uz ma nebavia. ;)

Buďo

Paráda!  :)
Pekne zapadá do rodinky! Neuvažoval si nad ešpézetkami ,keď si si dal toľko práce z nápismi TATRA a pod. ?Tie biele nárazníky to doslova pítajú a určite by ten model získal na vierohodnosti ďalšie +  :) Držím palce k ďaľšej Tatre !!!

KLF

Uvazoval, vzadu aj je ta zlta SPZ, ale nejak samolepkovo som to neplanoval riesit. ;) Mam take biele a zlte SPZky este, tak mozno dakedy...

misoku

pekne!     ten tvoj stary model som uz okopiroval ale prisposobil som ho do mierky city setov a urobili sme ho ako valnik,  tymto si nam ponukol dalsiu inspiraciu na nakladak do city - dik

KLF

No tak sup-sup nam ho sem odprezentovat! ;)

matej

Nadherne stroje mne osobne sa pacia hasicka technika.

Mandalorian

Ahoj, nebyl by na to prosím návod LDD nebo PDF? Děkuju