KLFova zbierka

Started by KLF, 07. Február 2012, 12:10:10

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

A pritom to podla obrazkov vobec nevyzera narocne.

swiss villa

730 je nádhera. Keby sa Ti podarilo ešte i UBS sedemstodesinu v takom stave zohnať, tak umriem od závisti  :)

KLF

Tak do zbierky mi pribudol tento Technic bordel. ;) Bral som to hlavne kvoli tomu cervenemu zeriavu. Zrestaurujem ho a ten co mam MISB budem moct s kludnym svedomim predat. ;) Cele ma to stalo daco cez 50.- €.

[attachimg=1]

http://global.ebay.com/Lego-Technic-Lot-mit-Unimog-Kranwagen-diverses-Zubehr/270981982416/item

phoenicis

Quote from: KLF on 14. Jún 2012, 12:51:45
Cele ma to stalo daco cez 50.- €.

Výborná cena. BTW, ten žeriav mi trošku pripomína Unimoga - asi predchodca, že? :D

KLF

Ano, je to tiez Unimog. ;) Spolu boli 3 aj s tym aktualnym. Mojim cielom je mat vsetky tri. ;) Tu su fotky oboch predchodcov:

[attach=1][attach=2]

P4tr1cius

Ty si naozajstný fanatik.   (y) O0

KLF

Dalsie kusky z mojej zbierky - tentokrat prevazne Technic (aj ked primarne nie som Technicar). Zaujimavostou u bagra a predozadneho ;) nakladaca je, ze som ich farebne trochu zladil s realitou. Nakladac mal originalne sive prvky, tie som zamenil za cierne. Zadnu lyzicu mal original zltu - dal som ciernu. No a bager bol cerveno-bielo-sivy a je zlto-cierny. ;) Ale z tejto sady mam najradsej traktor, ktory je este old school Technic (ktory ja preferujem) a navyse v stave ako novy!

KLF

Racer Technic Williams F1 a jeho zmensenina. ;) Krasne a vzacne modely, no zial samolepky su v tak zlej kvalite, ze clovek sa za tieto modely a za cele LEGO skor hanbi. ;/

KLF

No a tu su moje 3 raketoplany z 5, ktore mam. :) Ak vidite len 2, treba si vsimnut stanicu ISS, kde kotvi ten treti. ;D

KLF

Toto je vsetko co mam zo serie Wild West, ale spolu s pevnostou Legoredo povazujem tuto Zlatu banu za to najkrajsie z celej serie. Ak nie je este krajsia, ako samotna pevnost. Len pozeram, ze som ju nafotil zo zlej strany. :/ Asi to prefotim.

KLF

Ancient Egypt - Adventurers. ;) Predchodca serie Indiana Jones. Sfinga je tiez set, ktory povazujem z celej serie za najkrajsi.

KLF

Res-Q - prve vydanie zachranarov, ktore mam zaroven aj najradsej. Mam tuto seriu komplet, dokonca ako vidite aj s Tchibo promo setom. ;) Je to to terenne auticko vpravo dole a plavcicka na vezi. Celu tuto seriu som zacal zbierat takym zvlastnym sposobom - na sidlisku Dlhe diely v BA bolo kvetinarstvo/papiernictvo, kde mali aj nejake LEGO. No a okrem ineho tam bolo aj zachranarske auto s privesom (na fotke v strede dolu), ktore som vzal. Po poskladani sa mi tak zapacilo, ze som si povedal, ze skompletizujem si celu seriu. No a tak sa aj stalo. Musim povedat, ze vsetky modely su velmi hratelne, maju doslova mnozstvo funkcii a co je zaujimave - tato seria obsahuje niekolko na mesto neobvyklych a vzacnych dielov z vlakov a Technicu! Pripominam, ze krabice su este z rady SYSTEM, a teda maju vnutri priehradky a na vrchu foliu! Paradoxne prave tato rada je u mna z financnych dovodov pripravena na odstrel. :( Ale robim vsetko pre to, aby som sa jej nemusel zbavit.

P4tr1cius

Radosť pozerať. Niektoré sety vidím (čo mi veľmi ku cti neslúži) prvý krát. Najviac sa mi páčia tí záchranári. Ale vidím, že máš z každého niečo (alebo všetko). Teda "kapinko" široký záber.  :D

phoenicis

Paráda :)
Tie série sú perfektné :)
Z RES-Q mám akurát tú veľkú helikoptéru (najväčší set mojich "detských" čias) a ešte z Discovery série mám tú Delta vežu s raketou, satelitom s podstavcom a lunochodom. :P

Ale klobúk dole - také rozmanité série - z každého rožku séria :D

KLF

Cast mojej Ferrari zbierky - v podstate mam vsetko, ale niektore veci mam odlozene v krabiciach a nechcelo sa mi to vytahovat. Aj tak mam dost problem uz s miestom - neviem nac to zbieram, raz sa nastvem a vacsinu popredavam asi. ;/ Zvlast chcem opat upozornit na krasne dekoracne samolepky v kvalite zodpovedajucej najlepsej hracke sveta !