KLFova zbierka

Started by KLF, 07. Február 2012, 12:10:10

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Sranda že niekto tento set nepozná. Ale tak nedá sa všetko. Pre mňa jeden z naj starých setov. A pred nedávnom bol na ebay za 40€ v top stave :) Ale povedal som si že René ho už ho má tak nebudem to aj ja brať ;)

martinn

ja som ho tiež nepoznal..... hanbím sa...  :'(

KLF

Najnovsi prirastok na ktory ma upozornil Liondee (vdaka). BASIC set 355 z roku 1981 v MISB stave. Inak chlapik ma toho viac, len dost vysoke ceny ma. Su to vsetko zostatky zo zruseneho obchodu niekde v Taliansku.

liondee

Super René. A nie je zač. Aj nabudúce :)

phoenicis

Takýto MISBík vždy poteší :) (y)

KLF

Tak zajacik mi doniesol nejake darceky. ;) Vsetky dieliky su ako nove.  Dakujem Liondeemu za zprostredkovanie prepravy z Nemecka.

MiKeL

KLF

Tak po dlhsej dobe mi pribudlo zas nieco z mesta 80. rokov: 6691, 6366 a 6632.

martinn

Tí hasiči vyzerajú v super stave, máš aj krabicu? ja ich mám veľmi obohraných :-)

KLF

Su v peknom stave tie sety. Krabicky nemam, len navoidy.

matt251

ani som nevedel ze existuje sklicko na tu motorku.  :) Lego ma zakazdym niecim novym (starym) prekvapi.

martinn

Quote from: matt251 on 06. Máj 2016, 14:06:48
ani som nevedel ze existuje sklicko na tu motorku.  :) Lego ma zakazdym niecim novym (starym) prekvapi.
Aj policajné boli so sklami, mali to dobre vymyslené vtedy

KLF

KLF

Tak dalsi prirastok do zbierky - LEGO 2 z roku 1973. V kompletnom stave s krabicou bol na BL len jediny. Rok som ho obzeral, ale nakoniec som sa rozhodol ho vziat, lebo tazko sa zhana. ;)

GRIFFIN93

Gratulujem k LEGO 2...

...inak pekna farba obliecok  >:D