Napodobeniny

Started by GentlemanA15, 07. Júl 2012, 10:38:04

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Z toho je asi dost problem postavit jednofarebnu plochu ;)

papluh

čo jednofarebnú, ale tak aby "potlače" sedeli, to už je potom kombinácia s puzzle :D

Artemis

Zaujimave, som zvedavy, ako tazko sa to naklikava na seba. Asi s kladivom  :D

TUKE

postavis z toho pinocchio a ked sa nepodari supnes ho do krbu  ;D
..lega nie je nikdy dosť! :)

papluh

Na tejto FB stránke je kopec recenzií na rôzne fake veci https://www.facebook.com/ShopofNinjaBricks/

martinn

fuuj to sú humusy, ani to nepozerám...  (n)

Pali Z

Toto je stavebnica nie od Lego ale od firmy Mega bloks...M1A1 Abrams tank.

martinn

Quote from: Pali Z on 05. Január 2016, 13:47:49
Toto je stavebnica nie od Lego ale od firmy Mega bloks...M1A1 Abrams tank.

hnus tieto fejky! Ani zadara by som to nechcel!  (n)

KLF

No zrovna Mega Bloks nie je fejk, ale original so vsetkymi pravami a licenciami. ;) Robili paradne modely, ktore tu na fore mozes najst (jednym z nich je aj Paliho tank). Zial aktualne robia len hovadiny.

Pali Z

Quote from: KLF on 05. Január 2016, 16:39:54
No zrovna Mega Bloks nie je fejk, ale original so vsetkymi pravami a licenciami. ;) Robili paradne modely, ktore tu na fore mozes najst (jednym z nich je aj Paliho tank). Zial aktualne robia len hovadiny.

Presne ako hovorí KLF, takisto nemôžem povedať zlé slovo na Mega bloks. Ten tank už mám asi 7 rokov a bol už viackrát rozložený a zložený a stále drží dobre pokope. :) Teraz výrobu Mega bloks nejako nesledujem...ale séria Pro builder bola veľmi vydarená.  (y) :)
Aj keď Lego je Lego a navždy bude top. :)

bedo

AHA ten tank mam tiez :D  :D

mesje

Quote from: GentlemanA15 on 08. Marec 2016, 14:11:15
Lepin - Star Wnrs ..a tá cena  ;)

http://deti.bazos.sk/inzerat/59181082/LEGO-Star-Wars-75105-Millennium-Falcon.php

ja odpadnem... to Wnrs hrozne kole oci. Nechapem naco menia nazov, tak ci tak porusuju licenciu. A vrcholom drzosti je ta cena - ved za tu clovek dostane aj original, ak si da tu snahu najst najnizsiu cenu v akcii.

papluh

mozete klikat "Označenie zlého inzerátu " kedze
QuoteNa inzertnom serveri Bazoš.sk je zakázaná inzercia:
...
kópií, napodobenín, padelkov;
...

KLF

By ma zaujimalo, ako ma bezny clovek rozlisit, ci ide o original znacku, alebo falzifikat.