KLFove CAD vytvory

Started by KLF, 30. Január 2012, 12:00:25

« predchádzajúce - ďalšie »

jz77

Toto je uz lepsie (y). Traktor ma mat kolesa ako traktor,nie ako bike ;D Crystal bez predneho nahonu je ako schwarznegger bez ruk ;D

martinn

Ale pokiaľ viem, robili sa verzie s malými hladkými kolesami a s väčšími so šípovým vzorom, takže podľa mňa je aj prvá verzia OK

jz77

OK je aj prva,aj druha. Ale druha sa mi paci viacej (y). Ako hovorim,traktor ma bit traktor,nie kolobezka :)

matt251

osobne sa mi paci viac prva verzia... Ten modry fig mi tam sedi viac  ;)
Velmi dobra praca Rene.  (y) Krasne detailny.

BTW: ani som nevedel ze v LDD existuje verzia Outline. Takze to vyzera lepsie.  :D

KLF

Team UNICEF pripraveny vyrazit na daleke cesty! ;)

misoku

pekne  (y),  ten rendering je nejaky brutalny

liondee

KLF

martinn

Krása, toto sa mi páči!

KLF

Nedavno obletela motoristicky svet sprava, ktora vyznela doslova ako blesk z jasneho neba - Land Rover vyrobi este niekolko kusov Defenderu, ktory sa uz rok nevyraba! Je to nieco akoby VW oznamil, ze vyrobi este niekolko klasickych Chrobakov. Tak som sa narychlo pokusil aj ja o upravu toho mojho. ;)

martinn

Alebo ako keby LEGO vydalo niekoľko setov z Classic Townu :-) No nekúpili by sme si?

Betka

dnc

Quote from: KLF on 30. Január 2012, 12:00:25
Tak tu budem postupne prezentovat svoje veci, ktore mam uz navrhnute v CADe, ale zatial nezrealizovane. Zacneme teda lokomotivami rady 210-014, 742-101, 754-046, 754-062 a 350-002 - znama ako Krysa, najrychlejsia lokomotiva nasich drah. Vsetky rendery pochadzaju z roku 2005. Krysa dnes uz vyzera inak - a je v stadiu realizacie. No a ako bonus je tam TGV, ktory dnes uz ale tiez vyzera inak, ale k tomu sa mozno dostaneme neskor. Zaroven su to jedine rendery robene este v casoch, ked som si na tom daval zalezat a renderoval som v POV-Ray. ;) Dnes na to nemam dost vykonnu masinu a ani nervy, takze dalsie rendery budu uz iba priamo z CADu. ;)

ten brejlovec mne sa najviac paci!

KLF

Skoda Rapid Cabrio v Speed Champions mierke.

phoenicis

Veľmi pekné, hneď som rozpoznal  (y) (y) (y)