Podpora tvorivej aktivity LUGu

Started by Administrator, 17. Jún 2015, 12:12:33

« predchádzajúce - ďalšie »

TUKE

Ja sa ospravedlňujem,. ... za foto a za môj pokus dačo poskladať. :)
Poskladané je to už dávno, len strach mi to nedovolil zavesiť sem  ;D
(a mal som sľúbené požičanie foťáku, no nevyšlo )

Sú to sánky ktoré si decká postavili samé aby sa mohli zúčastniť v pretekoch vlastne ručne vytvorených sánok  ;)

..PS: sánky majú zo spodku korčule aby kĺzali a do zelene som "hodil" to čo mi ostalo  ;)
..lega nie je nikdy dosť! :)

KLF

Pekne! Neviem co sa hanbite - ja sam bych nedokazal postavit ani take ako ste postavili vy. Klobuk dolu. (y)

MiKeL

Ako potom vyzera MOC, ktory sa nebojis zverejnit?

TUKE

Quote from: KLF on 22. September 2015, 22:10:38
Pekne! ...
Ďakujem za pozitívne reakcie... mám skúsenosť len na susednom fóre a tam nebola buď žiadna reakcia, alebo žiadna :D
Preto ma to veľmi potešilo :)

Quote from: MiKeL on 22. September 2015, 22:28:13
Ako potom vyzera MOC, ktory sa nebojis zverejnit?

Taký ešte nemám, ale verím,že raz bude  ;)
..lega nie je nikdy dosť! :)

dolfy3

MiKeL

Heh, som chvilu rozmyslal, ze co za diely su tie pohariky z clovece, ktore je pod sklom ;)

phoenicis

Nejaké moje pokusy:

Satelit

Lietadlo

Manželská posteľ

Kvietok a hmyz

Šminky

Buďo

Hojná úroda Stano  :) Kvietok sa mi najviac páči  (y)

matt251

kvietok je velmi originali. Tie sminky osobne mi moc nepasuju, ale vzhladom na to ake diely a farby set obsahuje je to stale originalny napad a dobre urobeny.

herb66

Quote from: phoenicis on 28. September 2015, 19:44:00
Šminky

Oh, again a german word. Slovak looks easier to me than at first sight  ;D

to be true, i first saw jaws, that have to be regulated and I thought you're a dentist for sure, showing us your worst case ...   ;D

phoenicis

Quote from: herb66 on 01. Október 2015, 09:21:07
Oh, again a german word. Slovak looks easier to me than at first sight  ;D

to be true, i first saw jaws, that have to be regulated and I thought you're a dentist for sure, showing us your worst case ...   ;D

To be honest, I was a bit bored and that forced me to build this "monster" :P Hope it looks at least a bit like case for eyeshadows (yep - slovak "šminky" comes from german "Augenschminke". However, it is no more literary word, but many people still use it.)...

bedo

Nazdar, sorry ze tak pozde snad to este neni moc pozde  :-[ ale nejako som na toto pri navale novych blbosti z vysokej pozabudol, ničmenej postavene som to mal uz davnejšie teraz to sem len hádžem : ide o lavínu ktorú spustil chlapec a chytila aj to male dievca co tam je - chalan macha rukami a nohami a dievča ako každá dnešná baba si dáva selfie v tu najblbšiu chvílu  >:D

peaso

S krizikom po funuse, ale vcera som zobral set z policky a trochu som sa pohral, vznikla z toho uz xta variacia na temu Stanok na vianocnych trhoch... V mojom pripade je to zaviaty stanok so zmrzlinou..ehm..v zime  ???

KLF

Ze po funuse vobec nevadi! ;) Vidno, ze setik spravil radost a stavby su krasne! :)  (y)

elanor

ahojte, mam to postavene uz asi mesiac, no skleroza moja zauradovala... A az dnes som si spomenula, ze som nepridala foto...