KLFova zbierka

Started by KLF, 07. Február 2012, 12:10:10

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Quote from: liondee on 08. September 2015, 19:21:48
Chcem foto postaveného setu!!!  ;D ;D

Cez Vianoce ho planujem postavit. ;)

Quote from: mesje on 08. September 2015, 23:13:52
A preco si ho predaval v 90. rokoch, mal si temne obdobie?

Jo, presne.

martinn

!!! Sánka dolu šéfe.... !!! :-) krásny set.... a áno samsonite, aj ja čo mám tie legá od rodiny z kanady, všetko je balené v samsonite! :-)

P4tr1cius

Tie staré veci SPACE, PIRATES a z časti aj CASTLE, to je ešte LEGO, ktoré malo dušu. Tie nové sú síce lepšie, väčšie, farebnejšie, vymakanejšie, sofistikovanejšie, všetko viac a viac... Len im chýba to, čo mali tie staré dobré sety - LEGO duša.

KLF

Suhlas! Dobre si to vystihol. (y)

martinn

KLF

Ale inak nie som posadnuty traktormi, ani trochu...

legoholik

Quote from: KLF on 21. Október 2015, 12:48:50
Ale inak nie som posadnuty traktormi, ani trochu...

ak by si bol posadnuty tak vsetky sacky by boli len o traktoroch....ale mas tam aj jedneho campera takze je to v pohode  O0

phoenicis

Quote from: legoholik on 21. Október 2015, 13:00:33
ak by si bol posadnuty tak vsetky sacky by boli len o traktoroch....ale mas tam aj jedneho campera takze je to v pohode  O0

Teraz som čakal hlášku typu: "Doprdele, ja som kúpil campera za cenu traktora? To ako sa mi tam ocitol?!"  ;D

KLF

;D Nie, bola tam medzera, tak som ju zaplnil najblzisim polybagom co bol po ruke, nech to je kompaktne. :)

liondee

Čo si kúpil ornú pôdu?  ;D ;D ;D

phoenicis

Najbližší KLF-ov MOC po východniarsky? "POĽO" ;)

KLF

Tak som po rokoch dostal aj ja opat LEGO pod stromcek. ;) Darcek je od trochu bizardnej dvojice - od Jaga a mojich rodicov - za co im dakujem. ;) Obe LEGA su v super stave - 740 som este nemal, 722 je toto uz 3. exemplar, ale opat s inou krabicou! ;) Mam z nich VELKU radost! ;D

matt251

si musel byt tento rok velmi poslusny synacik  ;)

matej

Ze to je z bazosa lebo ja som to rezervoval ale niekto si poto prisiel osobne tak to predal bolo mi smutno ale je uz lepsie lebo som to chcel pre teba ;) ;) :D
Je to peknom stave!!

P.S. Diky za Pick a Brick ;)

martinn

no kto by nemal z toho radosť... také krásne sety :-)