KLFova zbierka

Started by KLF, 07. Február 2012, 12:10:10

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Nehrkocu na tom kolesa a aj na tych starych mali gumicky len hnane kolesa. Ale odpor je trochu vacsi ako na novych hladkych.

martinn

Fajn zistenie :-) tak veselo môžu po nich jazdiť aj moderné vlaky :-)

bedo

Quote from: KLF on 23. Marec 2015, 10:58:12
Najnovsi prirastok do zbierky mi spravil mimoriadnu radost! ;) Ide o set 50 z roku 1976 vo velmi peknom, zachovalom stave, vratane neposkodenej anteny! Len pre ilustraciu - sirka krabice je 51 cm. Za tento set velmi pekne dakujem Jagovi. (y)

Toto je prvé lego ktoré som dostal, mal ho este môj otec  :D ale je uz komplet rozobrane , zostala len ta krabica  :'(

KLF

Tak dalsi prirastok do zbierky - LEGO cislo 3 z roku 1973. ;) Krabica aj dieliky su v perfektnom stave. Mam z neho velku radost! ;)

liondee

BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

matt251

Pekny kusok  (y) Viem si predstavit tvoju radost. Taka recnicka otazka:  Kto ma zo setu vacsiu radost, AFOL, ktory set odlozi pod postel aby sa mu nahodou nic nestalo  alebo bezne dieta, ktore sa s tym hra nekonecne hodiny :D

MiKeL

martinn

Quote from: matt251 on 17. Júl 2015, 17:42:09
Pekny kusok  (y) Viem si predstavit tvoju radost. Taka recnicka otazka:  Kto ma zo setu vacsiu radost, AFOL, ktory set odlozi pod postel aby sa mu nahodou nic nestalo  alebo bezne dieta, ktore sa s tym hra nekonecne hodiny :D
Odpoveď: AFOL, ktorý ho rozbalí a hrá s as ním nekonečné hodiny :-)

GentlemanA15

Quote from: martinn on 19. Júl 2015, 22:44:00
Odpoveď: AFOL, ktorý ho rozbalí a hrá s as ním nekonečné hodiny :-)
(y)

KLF

A dalsi prirastok do zbierky - Formula 1 Racer z roku 1986. Zaujimavostou je, ze to bol vobec prvy predstaveny set zo serie MODEL TEAM. Model je ako novy, peknym detailom su napisy "NO SMOKING" a "TURN OFF ENGINE". ;) K setu mam aj krabicu, navod a co ma prekvapilo - plagat MODEL TEAM, ktory neviem ci sa dodaval aj k ostatnym MT setom v tej dobe. Alternativnymi stavbami su dvojplosnik a motokara.

martinn

tento set si vôbec nepamätám, ale nemá chyby!

liondee

Quote from: martinn on 23. Júl 2015, 17:46:42

Tiež už ho mám, ale zatial je v Nemecku u rodiny. Ale veľmo pekný set ;)

KLF

Quote from: martinn on 23. Júl 2015, 17:46:42

Si malo studoval katalogy na hajzl. ;)

Quote from: liondee on 23. Júl 2015, 18:09:49
Tiež už ho mám, ale zatial je v Nemecku u rodiny. Ale veľmo pekný set ;)

Ved vdaka Tebe som o tej aukcii vedel. ;)

martinn

Quote from: KLF on 23. Júl 2015, 22:57:10
Si malo studoval katalogy na hajzl. ;)

Ved vdaka Tebe som o tej aukcii vedel. ;)

No musím doštudovať :-)

dolfy3

Ten plagát tam má byť ...bol dodávaný k setu