TatraLUG tricka

Started by MiKeL, 21. Máj 2015, 12:35:50

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Vyzera to super Matus! Priam idealne! (y)

bedo

no vyzera to tak viac oficielne - vyzera to naozaj super - skoro ako uniforma

MiKeL

Quote from: KLF on 21. Máj 2015, 19:26:30
Vyzera to super Matus! Priam idealne! (y)

Len ten pasik medzi farbami. A 155g/m2 sa asi rychlejsie rozpadne.

Nakupit latky a zacat strikovat ;)

KLF

Takze co by ste povedali na nieco taketo? Napis som tam dal len na ilustraciu - normalne by tam slo nase logo a dozadu na sirku velke logo a adresa.

[attachimg=1]

bedo

Vyzerá to fajn
navyse tieto tricka budu skor sluzit pre rozpoznavanie pri instalackach a tak takze s tym rozpadom by som sa nejak moc nezapodieval, ci?

KLF

A tak nemali by sa rozpadat... zas su z tych kvalitnejsich. ;) Hej - presne tak - na instalackach, sessnach - budeme pekne jednotni, ako sportove tymy! ;)

Buďo

Tiež si myslím ,že toto je najlepšia verzia  (y)

Betka

matej

Pekné!! (y) Nedame tam na lavu stranu aj svoju prezivku??

KLF

Quote from: matej on 21. Máj 2015, 23:08:39
Pekné!! (y) Nedame tam na lavu stranu aj svoju prezivku??

Nedame. ;)

Buďo

Quote from: KLF on 21. Máj 2015, 23:09:57
Nedame. ;)

Suhlas ,nieje to nutnosť a cena by šla nahor .Navyše sa eliminuje možnosť omylu ,mattova prezívka skončí na M a matejova na XXXL  ;)

matt251

Quote from: Buďo on 21. Máj 2015, 23:18:25
Suhlas ,nieje to nutnosť a cena by šla nahor .Navyše sa eliminuje možnosť omylu ,mattova prezívka skončí na M a matejova na XXXL  ;)

tak tak. Je to zbytocne. Vsak navzajom sa pozname  vsetci. A ti ktori sa nepoznate tak sa zoznamite.

phoenicis

Súhlasím - tričko super a bez prezývky ;)

MiKeL

Toto bol dobry nalez matt. (y) Vybavilo by sa to jednym nakupom aj to vyzera dobre. Rozmyslam ako umiestnit tu potlac na zadnej strane, mozno by logo vyslo na tmavu cast a url na svetlu, ale to by asi bolo uz vysoko. Zase dat vsetko len na svetlu cast mi uz pride nizko ;)

matt251

Quote from: MiKeL on 22. Máj 2015, 09:20:54
Toto bol dobry nalez matt. (y) Vybavilo by sa to jednym nakupom aj to vyzera dobre. Rozmyslam ako umiestnit tu potlac na zadnej strane, mozno by logo vyslo na tmavu cast a url na svetlu, ale to by asi bolo uz vysoko. Zase dat vsetko len na svetlu cast mi uz pride nizko ;)

Diky. Som rad ze sa moj navrh lubi mnohym.

A musi byt TL logo na zadnej strane identicke ako v predu?
Nevyzeral by dobre  oblukovy napis Tatralug na hornej casti,  spodna cast by bol URL a v strede by (jak je smajl na obrazku) by mohol byt brick 2x2 alebo pohorie tatier v nasom logu.