Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Viete, ako to vyzerá na SW bojisku, keď je po boji?:)

Started by GentlemanA15, 12. Apríl 2012, 17:50:30

« predchádzajúce - ďalšie »

GentlemanA15

Keď som sa dnes pozeral do mojej vitrínky s legom, dostal som nápad na postavenie tejto jednoduchej scénky, tzv. " po boji ". Viem, že je to jednoduchá záležitosť, tak ma prosím neukameňujte  :D.

Buďo

Tí zberatelia železného šrotu ,čo našli búchačku mi pripomenuli staré železné časy   :D
Takto som si zarábal na prvé lego ,no búchačku som nenašiel.

GentlemanA15

KLF

Vyborne nafotene, vtipna pointa. ;D Btw. to smetiarske auto zhanam po celom Slovensku!

phoenicis

Quote from: KLF on 12. Apríl 2012, 22:38:36
Vyborne nafotene, vtipna pointa. ;D Btw. to smetiarske auto zhanam po celom Slovensku!

Nezabudni napísať, že MISB ;)
(ináč ho mám v svojej inzercii)

GentlemanA15

Fotené to bolo bratovou zrkadlovkou (Nikon D3100), takže na tom sa dalo vyšantiť  ;D

GentlemanA15

Inak, neviem prečo, ale nedovolí mi to dať na kostky, neviete náhodou prečo? Vypisuje že adresár pre prílohu je plný, alebo že je veľmi veľká príloha  :( :(

Stroivan

Quote from: KLF on 12. Apríl 2012, 22:38:36

Me too!
Lego seriály: www.criconia.blog.cz