Renault Magnum

Started by Harly.ss, 10. Apríl 2012, 16:16:00

« predchádzajúce - ďalšie »

Harly.ss

Cawte vcera som doskladal magnuma rad by som vedel co na neho hovorite a ci tu mam vobec co hladat :D

KLF

Vitaj! Uviedol si sa zatial mozno najlepsie z nas vsetkych! ;) Nadhera! Tiez som pred mnohymi rokmi chcel robit Magnuma (je to vdacny objekt). Je to krasa, aj ked by sa este dal do detailov vymakat - madla z tyciek, svetla hladke priesvitne, atd. (y)

Harly.ss

no jasne ze mas pravdu akurat som bol obmedzeny tym ze viac lega zatial nemam a pravu ruku mam v sadre :D

KLF

Tak na lavacku je to fakt dobre, no! >:D

P4tr1cius

Tak to ťa môžem ukludniť. Je nás tu fúra čo zase máme obidve ruky zdravé a k tomu kopec LEGA, ale sme zatiaľ nepostavili žiaden MOC. Aj keď samozrejme väčšina sú zberatelia z tejto skupiny.

Harly.ss

nuz v praci mi kolega zatal sekerou do pravacky bola zima a rubali sme drevo inac normalne na takom magnume jazdim do nemecka a kedze som uz mesiac PN popritom jak som sa hral s mojim 2r synom som si povedal ze si taky magnum poskladam

Anatyt

Nice job! (y) Podla dveri usudzujem, ze mas doma Black Cat? >:D

Harly.ss

mal som uz je s toho black magnum :D 

MiKeL

No parada  :o Samozrejme, ze by sa dalo este kopu veci doladit, ale sam viem, ako to je, ked clovek stavia len z toho co ma doma. A vitaj.

Harly.ss

Dakujem ....... dokupim este niake technic lego a chcel by som to spojazdnit a casom aj niaky te trailer by k tomu pasoval prave rozmyslam nad tym odtahovacim kamionom

Buďo

Dosť dobrý MOC na začiatok  (y) poprosil by som nejakú fotku reálu ,nech neznalci (napr. ja )majú s čím porovnať .Z detailami si sa pohral :)

Harly.ss

Tu su niake fotecky jak vyzera origoš  inak chcel by som sa spytat ci nahodou neviete poradit kde kupit chromove lego alebo aky je vas nazor na prelakovanie lego?

KLF

frantoka

Very nice, gratulujem. (y)

Morandi

Vcelku si ho vystihol. :) Inak je to najkrajsi tahac za poslednych 20 rokov!