Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Buďove výtvory

Started by Buďo, 01. Február 2012, 18:26:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

O tvojom prevedení žeriavu viem už dávno ,ale nechcem ho kopírovať  ;)

Míla

Jaké pak kopírování, ten jeřáb sis přece vymyslel ty, já ti ho jen vylepšil.
Takže spíš já kopíruju tvůj model do mého města.

Buďo

Tvoje vylepšenie nechcem kopírovať, rád bych prišiel na vlastné riešenie  ;)

Míla

Já to ale vylepšil pro tebe a žádný autorský nároky si k tomu nedělám.
Je mi úplně jedno když to použiješ.

Buďo

Ahojte  :)

Po dlhej dobe, zrealizované aspoň niečo z rendrov ;)

GentlemanA15

misoku

Este finiser a nemusime kupovat baseplates-cesty , vyrobis ich s tvojimi mechanizmami priamo na mieste.    Stavenisko sa rozrasta  (y)

Buďo

Finišer,dzedzinsky asfaltovačka, skoro hotovy .Viazne to na dieloch z BL čo meškaju :-\

misoku

Super.  Čakám.  Stavba pripravena

SkiFi

------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

phoenicis

Už dlho na ten valec kukám a fakt ten valec v 4w si spravil super ;) (y)

Buďo

Quote from: phoenicis on 01. December 2014, 20:48:48
Už dlho na ten valec kukám a fakt ten valec v 4w si spravil super ;) (y)

Je to myslené ako 6wide ;)

Buďo

Ahojte. Okrem veľkého projektu sa podarili zrealizovať i kamióny a parná lokomotíva.

KLF

Tak lokomotiva Triplex - super! (y) Ved ako kazda od Teba. Len odporucam pre nu zalozit samostatne vlakno s lepsimi fotkami, aby si ju mohol koncom roka zaradit aj do sutaze. V skutocnosti vynikne krajsie, ako na tychto fotkach.
Biele lahke nakladne auto - podarene. Predna maska so svetlami nad sebou mi nesedi, ale inak OK. Pekny detail je polstudova medzera za kabinou! (y)
Modre nakladne auto - naves este ujde, ale ten tahac je nepodareny. Ta kabina je uplne mimo proporcii - je nizka a pretiahnuta vpredu, aj vzadu. Za tahac davam  (n)

MiKeL

Lokomotiva je super, ale tie nakladaky sa mi velmi nepacia.