Výroba samolepiek

Started by matt251, 12. Marec 2012, 17:28:42

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Tie ssamolepky s koňom idú na 2x2 panel to viem lebo aj ja ich budem potrebovať 4x a tie TN idu dve na 3x4 panel ale tu v strede. 4iže veľkosť asi jak na 2x2 tile. A dve dalšie TV idu na wedge 4x1x dačo. Ale v podstate sú všetky rovnaké :D

matej

Jo mas pravdu liondee ano chcem to s tych fotiek. Tak ako das to vyrobit.

SkiFi

ked to chcete mozem to dat spravit. Chelo by to ale dat ich spravit aspon 200 lebo ked pouzijem aj najmensiu foliu stale je minimum na tlac 15 cm a tam ich vide mrte moc 15x 60 cm sirka ..+ plotter

to vide 10 € ked ukecam fimu aby neuctovali pripravu do tlace :) ale budete ich mat kazdy 100 vku :D
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

matej

Toho kona zoberiem aj 100ks lebo budeme potrebovat. Tv to ponuknem dakomu. Kolko by to stalo keby sme sa poskladali s liondom?

SkiFi

ok takze mam vsetky tie samosky napasovat na 2x2 tile? neviem kolko toho videm usim to najprv vyradit a potom presne uvidim. Napsiem ale ako som pisal asi nejakych 10 €cize 5 na oaosbu keby ste si to rozdelili na 50/50. Samosiek bude kopa kopita :)

matej

Liondee ti mas zaujem o te samolep?  kona? Aby som vedel lebo ak nie tak mato vijde dost. Tv uz nemusis. Ale ak potrebuje liondee zoberiem aj tv. Ja sa ozvem lebo ten set 6379 este nemam a stoji 35€ tak to je vela plus samolep+5€. Ked sa ozve predajca ci mi da zlavu hned napisem.

SkiFi

chalani mozno to bude menej 10 € berte ak ostrop kludne to moze byt 6 €lenze ja som teraz v praci (hlavnej) a mozem to spravit az ked pridem dom.

matej

Skifi beriem to ostro ale kedze este ten set nemam a este neviem aka cena bude tak chcem usetrit zatial to hlavne nedavaj robit.

SkiFi

zas taky rychli nie som .. :D :D este to musim aj vyradit na plotter cize v pohode ;)

matej

Jaj lebo este to nie je 100percent.

SkiFi

kazdopadne mozno si aj ja nieco vyrobim nejake scifi pocitace by sa mi zisli :)

liondee

Zoberiem aj TV aj Kona. Takze kludne 50/50

matej

Oka takze sme sa dohodli s liondom aj s mojim predajcom tak len zisti cenu.

Jago

keď máte veľa tých koní, tak 10 kusov by som zobral pre seba ...

matej

Oka. Ved tak potrebujem len 1ks a idem zobrat 50ks ani neviem co stim budem robit.