Úlovky v obchodoch

Started by KLF, 30. Marec 2012, 21:17:18

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Dnes som bol v Novych Zamkoch a Madarskom Komarome pozriet LEGO. V Novych Zamkoch som v Draciku narazil na 9V vyhybky. Okamzite som zacal prehladavat vsetky regaly, ci sa tam neskryva este nieco. ;) Pocul som predavacky, ako si medzi sebou hovorili: "ten vsetko vybera! naco to vsetko vybera?" a podobne. ;) Ked som s vyhybkami prisiel k pokladni, tak ma ale upozornili, ze to je starsie LEGO a nemusi uz sediet s novym. ;) Tak som im vysvetlil, ze sa vyznam a ze prave toto som chcel. ;)
V Komarome som v obchodnom dome zas narazil na posledny kus Emerald Night, tak som po nom hned chnapol! Cena 84.- € mi pride dobra. ;) Takze tolkoto moje dnesne ulovky, ktorym som sa vcelku potesil. ;)

matt251

Tie  9V vyhybky si zobral ty? Ja som si ich pozeral len mi to prislo predrazene dat za to tolko (aj tak som to chcel dat na BL na predaj a tam sa to pohybuje od 30 eur MISB, a tieto stali okolo 42 : ::)
Inac v draciku maju casto aj lego v zlave ze bud poskodena krabica ale nieco chyba.
Napr v draku kde si bral vyhybky  mali vzadu zlacnene lego  z 50-80% zlavov s tymi za chyba par dielov. len vacsinou to boli male auticka racers alebo Bio-hnusi , Exo-hnusi  >:(. Predavacka horovila ze mali aj SW sety ale to sa hned predalo  :'(

PS. Pokial budes mat opat cestu do NZ mohol by si sa stavit  ;)

MiKeL

Quote from: Anatyt on 31. Marec 2012, 21:23:08
KLF - Kral uLoFkov ;D

a tiez uz nieKlasicky Lego Fanusik  >:D

KLF

Quote from: matt251 on 31. Marec 2012, 10:26:11
Tie  9V vyhybky si zobral ty?
PS. Pokial budes mat opat cestu do NZ mohol by si sa stavit  ;)

Jj, zobral som ich vcera ja. ;) Pobehal som viac hraciek v NZ v domienkle, ze tam ziadny LEGO FAN nezije, ale tak vidim, ze som dosiel s krizikom po funuse. ;D Kazdopadne vyhybky ma potesili, aj ked cena nebola nejak extra dobra, ale ani vyslovene nevyhodna. Ten Emerald Niught z Madarska uz bol lepsi kauf. ;)
Neviem kedy budem najblizsie v NZ, aj teraz som mal fofry, ale skoda - mohli sme sa mozno aspon nachvilu stretnut. Verim, ze este bude prilezitost!

KLF

Kto chce tento setik, tak este 1, alebo 2 maju v Dubravke v OC Saratov. Cena 3,90.- €. Ja som si vzal jeden.

[attachimg=1]

rombal

Dracik ho ma za 2,54
( ze rozpravkova cena )

KLF

Ano, este ho maju? Som ho uz nevidel. Ale pravdou je, ze som ho ani nehladal nikdy. ;) Tu som ho videl v papiernictve, tak som vzal kvoli figurke. ;) A dieliky rozdelim medzi ostatne.

rombal

vcera som ho videl, este mali par kusov
tiez som to vzal iba kvoli figurke

misoku

draciku ma zaujal niekedy v marci tym ze mali iba jednu a krabicka vyerala dost obstarozne. U maleho mal velky uspech a dostal cestne miesto na namesti.

Izmael10

Menší nákup minifigures.  8)
5 Dráčikov, Trenčín. Pred 2 týždňami som nemal žiadneho elfa. Teraz ich už mám 18.  ;D

matt251

Z toho by si mohol spravit lothlorien z Pana prstenov

P4tr1cius

Táto postavička je naozaj vrcholom všetkých MS. Nielen vyzerá vynikajúco, do vydávania LotR tohto roku ani nič podobné neexistovalo, a skladá sa so závratných (samozrejme pre MS) až 7 častí (mimo podložky). Čo je naozajstný luxus.

Tak má napadá urobiť ďalší "kvíz" (vytvorenie ankety by bolo zdĺhavé), o tri naj postavičky z MINIFIGURES SERIES.

KLF

Moj dnesny ulovok v Malackach. Este som sa aj dostal zlavu. ;) Z toho 7642 chcem len ten oranzovy tahac, zbytok aj s krabicou niekomu kludne predam. ;)

KLF

Dnesny ulovok... V tych Service Packoch dvoch su 9V sive motorceky.

LANDSER