KLFova zbierka

Started by KLF, 07. Február 2012, 12:10:10

« predchádzajúce - ďalšie »

martinn

Ten by som by som bral aj ja, ale som ho pozeral na tom linku čo si poslal a nenašiel som ho. Je to taká pekná spomienka na staré LEGO časy.

legoholik

naozajstny klasik....co dodat....klobuk dolu...

matej

Naozaj pekna cela zbierka hlavne predposledny set sami paci najviac. Zobral bi som to keby to niekdo mal alebo zohnal.

KLF

Vcera mi pribudol do zbierky tento Technic setik z roku 1984. Vsetky diely nove, neposkrabane, nikdy nehrane! Set obsahuje aj nahradne diely a katalog LEGO noviniek 1984, ktory som zatial nemal. ;) Set ma nestal v podstate nic.

matej

KLF

Dnes pribudlo. TOP stav, nikdy nehrane!

liondee

Krása René. Som rád že si to vyhral :) Chcel by som lepšie foto zadnej strany krabice ak by sa dalo :)

matej

Pekne ale podla mna to nie je 100 percent mohli tam dat strechu a tie garazove skla a dat tam 2 sanitky a hore mohli urobit pristavajucu drahu pre vrtulnik. A to by bolo pre mna 100 percent ale tak to je raritka mozno ju zoberiem ale pre mna jeto dost 50€ co som videl a este kupit sanitku a vrtulnik a zväcsit to dalsie peniaze.

KLF

Quote from: liondee on 13. Október 2014, 14:54:31
Krása René. Som rád že si to vyhral :) Chcel by som lepšie foto zadnej strany krabice ak by sa dalo :)

Poslem ti na mail. ;)
Inak pre zaujimavost - stalo ma to cele 31.- €.

matej

Coze 31€? ;D >:D to si kde zohnal nebodaj Ebay alebo Bricklink?

KLF

phoenicis

Blahoželám k výhre, nádherný prírastok ;)

martinn

čistá závisť!!!! ja to nechápem, všetky aukcie čo sledujem sa vyšplhajú na také sumy, že je to aj s poštovným oveľa drahšie ako cez BL... :-(

KLF

Tak dnes pribudol do zbierky BASIC set 722. Stav vyborny, kocky skoro nehrane. Zaujimavostou je, ze set je KOMPLET - cize vratane nahradnych dielov (!), vnutornych plastovych boxov a aj plastoveho krytu! Od tohto setu som uz doma jednu krabicu mal, a tak som si povedal, ze necham si tu lepsiu a druhu predam. Ale na moje pocudovanie som zistil, ze tie krabice nie su rovnake - jeden ma cierne cislo setu, druhy sive! Taktiez napisy na krabiciach su rozne - jeden ma nemecke, francuzske a holandske (zjavne pre Benelux) a druhy anglicke, francuzske a spanielske (zjavne pre Severnu Ameriku). Takze asi si necham obe. ;)

liondee

Taktiež som tento set zohnal aj s krabicou v top stave. Ale už je rozobraný na dieliky ktoré sú kade tade. Ved kôli tomu som to aj kupoval. Basic sety su pre mňa len stavebný materiál :D