Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Buďove výtvory

Started by Buďo, 01. Február 2012, 18:26:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Žiadny , rada 350 Gorila dostala názov asi počas výroby kôli splaštenemu nosu(v telke asi letel KING KONG  :D  ,okolo roku 1970).Tento názov poznajú skôr fanúšikovia vlakov a modelári.

Buďo

Vidím ,že detaily sú dôležitejšie  než kvalita fotiek .  .  .  :)

Anatyt

Vsak jasne, ze detaily su dolezitejsie. :) Nie kazdy ma po ruke fotak, podstatne je, aby sme videli vytvor. Nema zmysel buzerovat za kvalitu. ;) Vlak je krasny - doslova model! Len skoda tych kolies. Tie si mohol tiez spravit. ;) Nafot aj ten vozen prosim Ta!

Buďo

Tvarom a velkosťou by mohli byť tieto ale farba mi nejako k celku nepasuje.Samozrejme daju sa zohnať aj ine farby ,no je to mastné.Prerábka ale stoií za námahu.Dobe by pasovala sivá alebo čierna varianta.

Buďo

Operacia sa podarila ,pacient zomrel. O0

KLF

No a este vyrobit nejake kolaje (predpokladam, ze rozchod je vacsi ako klasicke kolaje) a modelovy exponat je hotovy. ;)

Buďo

Pred gorilou bol tento výtvor .Vznikol na požiadavku 5 ročného syna mojho kolegu z práce.Najväčieho fanúšika Thomas & friends.  :)
Pôorys 54x20 studov a výška 28 (bežných kociek) približne. Ale už je dávno v kockovom nebi,a z jeho kotla vznikla gorila :)

Buďo

Koľaje pre gorilu a slúbené vagony ala Kriváň,súprava je dlhá cca 180cm.

Buďo

Kontajnerové vozne a kontajnery vo viacerých variantách. :)

KLF

Kontajnery nic moc. Ale Gorila s voznami SUPER !!!!

Buďo

moje staršie výtvory mali úspech na 1.stetavke  :) postupne ich tu budem zverejnovať 

Buďo

Datský tábor -taký luxusnejší aj s bazénom :)

Anatyt

Vytvor vyzera uzasne! Len nafotene to je velmi zle! Skus to nafotit za denneho svetla a aby tam bol cely ten objekt, lebo vyzera fakt luxusne!

Buďo

Quote from: Anatyt on 18. Marec 2012, 16:39:26
Vytvor vyzera uzasne! Len nafotene to je velmi zle! Skus to nafotit za denneho svetla a aby tam bol cely ten objekt, lebo vyzera fakt luxusne!

Bohužiaľ už je to v kockovom nebi , :( fotky sú aké sú. . .bude ešte zopár diel nafotených takto ,ale terajšie a nasledujúce budu v kvalite Michalskej veže . ;)

Buďo

Kolega mi opísal ako by si predstavoval svoj dom ,ktorý je vo "hviezdach" .Tak som mu ho postavil aspoň z lega.Tá hromada farebného má predstavovať skalku a to čudo pod oknom má byť kanojka(až by sa niekto pýtal) :D