Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

LEGO v médiách

Started by Izmael10, 06. September 2013, 21:12:42

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Poprdeli. Týpek má respect :)

martinn

KLF

Stara znama Tatra 815 z LUGPolu. ;) Lepsie sa asi 8-wide Tatra spravit neda. ;)

liondee

Parádna Tara, Jak naozaj :) (y) (y) (y)

jz77

Dnes o 19:30 na JOJ bude reportaz o legu.

TUKE

Quote from: jz77 on 18. Október 2015, 17:55:17
Dnes o 19:30 na JOJ bude reportaz o legu.

v duchu "Lego ako investícia" ...niektorí sa v tom uvidia  ;)

Update: tak nič nové nepovedali...  ::) ;D
..lega nie je nikdy dosť! :)

Anupew

no nič moc, polovica reportáže nebola o legu :(
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

matt251

Osobne som rad ze nepovedali nic konkretneho a ze to to nebolo len o legu. Myslim, ze kazdy kto sem na forum chodi nejaky ten piatok vie, ze v legu su velke peniaze. Vacsie nez v zlate ci v bielom mase  :D A netreba o tom verejnost informovat... ;)

Danybůjek

Quote from: matt251 on 18. Október 2015, 22:38:05
Osobne som rad ze nepovedali nic konkretneho a ze to to nebolo len o legu. Myslim, ze kazdy kto sem na forum chodi nejaky ten piatok vie, ze v legu su velke peniaze. Vacsie nez v zlate ci v bielom mase  :D A netreba o tom verejnost informovat... ;)

Souhlasím s mattem. Už tak jde poslední dobou kšeft do kytek nebo se do toho pouští pomalu každý vůl....

BRICKPARK

A co mame hovorit my oficialni predajcovia, ked LEGO predava uz kazdy zelovoc...

mesje

Zaujimave, kto im dal tip na reportaz, lebo to normalneho cloveka nenapadne ani vo sne... a este to riesia aj s analytikom z banky...
Ale spracovali to teda poriadne amatersky, vraj Kaviarensky set ci Mrtva planeta :-) A najdrahsi set uviedli videom s beznym falconom, mozno teraz vsetci co to videli budu bezat do dracika a vykupia ich :-)))

KLF

Reportaz najdete TU od 10:50 minuty.

MiKeL

Quote from: mesje on 19. Október 2015, 10:05:05
Zaujimave, kto im dal tip na reportaz, lebo to normalneho cloveka nenapadne ani vo sne... a este to riesia aj s analytikom z banky...
Ale spracovali to teda poriadne amatersky, vraj Kaviarensky set ci Mrtva planeta :-) A najdrahsi set uviedli videom s beznym falconom, mozno teraz vsetci co to videli budu bezat do dracika a vykupia ich :-)))

No ved si tam videl, ze aj ich kolega uz ma investovane ;)

mesje

Quote from: MiKeL on 19. Október 2015, 13:47:53
No ved si tam videl, ze aj ich kolega uz ma investovane ;)

hej, ale blbosti typu socanske hracky :-)
furt som cakal, kedy tam vykukne znama tvar :-)