Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Ford LTD 1970 Coupe

Started by Paliason, 17. Júl 2012, 12:33:20

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

Čaute,
konečne som dokončil Ford LTD 1970 Coupe ktorý som začal stavať od polky februára.
Takže pustite sa do kritiky ;)

- dĺžka: 60 cm
- šírka: 22 cm
- výška: 15 cm
- otváracie dvere, kapota, kufor
- funkcný podvozok: predná náprava nezávisle odpružená; zadná tuhá
- riadenie "Hand of God"
- pohyblivé piesty motora a vrtula chladiča
- funkčné svetlá a vyklápanie krytov predných svetiel

Fotky sú na Brickshelf ,v najbližšej dobe pridám ešte zopár foto podvozku a dalších detailov.

KLF

No chlape - tu moc priestoru na kritiku nie je! Bomba! (y) A vitaj medzi nami! ;)

MiKeL

Tak toto je neskutocna parada.  :o (y)

P4tr1cius

Buďo

:o úúúžasnééé dielo !!!
Kombinácia najrôznejších dielov a funkčnosť ,robí z tohoto kúsku výstavný unikát ! (y)

Morandi

Suhlasim s Budom - fantasticke pouzitie vsetkych moznych LEGO dielikov z roznych serii! :D Model Team! Pozeral som aj fotky na Brickshelfe - aj svetla to ma! :D Tesim sa na video!

misoku

(y) Krasne auto -  klobuk dole

Paliason

Ďakujem vám za pozitívnu odozvu :D

Buďo, nebudem veru moc nadšený keď to budem za pár mesiacov búrať, ale tak potreba postaviť zas niečo nové je u mňa silnejšia  :D

phoenicis

Tí jo - to je krása - tie detaily a fakt karoséria ako odliata :P
Paráda ;) Len tak ďalej ...

MiKeL

Quote from: Paliason on 17. Júl 2012, 18:47:59
Ďakujem vám za pozitívnu odozvu :D

Buďo, nebudem veru moc nadšený keď to budem za pár mesiacov búrať, ale tak potreba postaviť zas niečo nové je u mňa silnejšia  :D

Njalepsie je si to prekreslit v CADe, aby sa nezabudlo a pripadne niekedy zase mozes postavit.

KLF

Minimalne navod by si mohol spravit a zverejnit. Ale pocuj - nechces to skusit dat na CUUSOO ? Mozno by motyka vystrelila...

swiss villa

F e n o m e n á l n e.

frantoka

Sánka dole a prst hore :o

Paliason

Quote from: KLF on 17. Júl 2012, 19:50:56
Minimalne navod by si mohol spravit a zverejnit. Ale pocuj - nechces to skusit dat na CUUSOO ? Mozno by motyka vystrelila...

To prekreslenie do CADu a spravenie návodu by sa mi páčilo,ale musel by to za mňa niekto iný urobiť ;D ,to by zabralo strašne veľa času, to by som musel komplet rozložit a od podvozku začať všetko dokumentovať...to by som aj zabudol potom jak to bolo dalej ???

A na to CUUSOO to možem dať, ale keď som si tam pozeral tie návrhy iných ktoré boli tiež úplne super a mali len nejakých 2000-3000 hlasov a sú tam aj rok...neviem no, ale tak možno že tá motyka nielenže strelí ale aj vybuchne ;D

MiKeL

Quote from: Paliason on 18. Júl 2012, 09:59:36
To prekreslenie do CADu a spravenie návodu by sa mi páčilo,ale musel by to za mňa niekto iný urobiť ;D ,to by zabralo strašne veľa času, to by som musel komplet rozložit a od podvozku začať všetko dokumentovať...to by som aj zabudol potom jak to bolo dalej ???

No ja to zvyknem robit opacne - ist odvrchu :)