Horehronské múzeum - Brezno (jún - september 2022)

Started by KLF, 02. Júl 2021, 22:47:08

« predchádzajúce - ďalšie »

Praetor

A možno bude aj radnica z námestia ak ma pri tej streche ne...  :'(

muffin

Spodok je super  (y)
Pri tej streche ťažko radiť, tam je to trochu aj o skúšaní možností. Možno by som to netlačil do vytailovanej formy, keďže na rohoch to robí neplechu a nechal to s viditeľnými studmi. Alebo, ako som to spravil na Michalskej Kaplnke - tile zarovnať s tými šikmými platemi v rohoch aj za cenu, že pri rohoch bude pár studov viditeľných a na zvyšku strechy to bude hladké.

sylmer

Quote from: Praetor on 24. Máj 2022, 18:48:12
A možno bude aj radnica z námestia ak ma pri tej streche ne...  :'(

Vo výsledku to určite nedopadne inak než výborne, nevzdávaj to!  (y)

sylmer

Quote from: Praetor on 23. Máj 2022, 14:24:37
Tak mapa sa blíži k final a si myslím že je to lepšie ako tá pôvodná mapa sveta...  :P
Len tá farba coral je hnus a zvažujem ju ešte vymeniť za inú aj keď na slovenskom znaku to až tak nevadí...  ;)

Paráda!  (y)

Praetor

Skúšal som ešte mozaiku HP Chrabromil...  :oldman:

Praetor

Pár foto a plagát...  8)

danny01

Ahote,
zopar foto aj z mesta....

MiKeL

Ahojte,

Dakujem vsetkym, ktori niecim prispeli k tejto vystave a specialne tym, ktori sa uplynuly vikend zucastnili instalacie (y)

Tu je par mojich fotiek.

sylmer

astronomix

papluh

a to kopec sériových setov šiel naspäť (Creator autá, Technicy, veci do mesta,...)

Praetor

Bol som dnes pozrieť v múzeu a pani vravela, že majú na ich pomery brutál návštevnosť a hlavne sa deťom nechce odísť tak tam dali cedulku, že hranie s Legom Max. 20 minút no ani to nejako nepomáha... Moje dieťa tiež hneď skončilo pri boxoch...  ;)
Všetko, ale zatiaľ vyzerá byť ok...  :oldman:

Buďo

Diki za info Praetor   :) 

K výtvoru :  Semiramidine visuté záhrady v Babylone !   (y)

MiKeL

Ahojte.

:oldman: Rozoberacka bude v sobotu 1.10.2022. Cas sa este upresni. :oldman: