Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

MOC Tatra 813 Trial Truck

Started by Gonet, 20. September 2015, 08:18:30

« predchádzajúce - ďalšie »

Gonet

Vedel by mi niekto predať takúto Tatru, pripadne zohnať všetky dieliky? A za akú cenu

liondee

Asi nikdo. Jedine autor tohoto diela by Ti možno poslal návod a zoznam dielov. Ale takto to nefunguje. Musíš si to vedieť postaviť sám. O tom je MOC. A ked nevieš tak máš smolu. Len pozeráš a máš vyvalené oči že kto čo postavil  >:D >:D >:D >:D

Paliason

Gonet: Super model podla mňa! Na nete je foto-návod od autora tohoto modelu. Je tam aj zoznam vsetkych "2527" dielov, takže máš to nachystané jak na zlatom podnose  ;) ... čakali by ťa 2 úlohy: jednoduchá a zložitá

1) jednoduchá - stačí ísť na Bricklink a odtial objednať diely (tipujem, že by to vyšlo okolo 350-400eur minimalne)

2) zložitá - potom ten model poskladať z tých fotiek - neviem aké maš ty skusenosti s lego-Technic, ale začiatočník to dokopy nezloží (kopu ludí má problémy postaviť zložitejší model aj podla originálneho blbuvzdorného návodu od lega kde sa pridáva jeden diel krok za krokom)

KLF

No nie je zla ta Tatra. Ja by som ju spravil trochu nizsiu, ale chapem ze to ma vyvysene kvoli trialu. Len sa mi zda, ze tie motory s tym maju vela prace - chcelo by to odlahcit. Aj bych si to postavil, ale podla toho fotopribehu bych to asi nedal. :-\

martinn

Akože super funkčne urobené, ale mne to pripomína viac ruské vozidlo, asi to bude tými rámami okolo kabíny