Fun - zábava :)

Started by KLF, 02. Február 2012, 13:09:03

« predchádzajúce - ďalšie »

GentlemanA15

Niekto bol taký nažhavený aby to poskladal, že to otvoril rovno na ulici :D

papluh

Ja že to kúpili u teba a našiel si to pred barákom  8)

bedo

S týmto by sa dali robit veci - na výstavách - naoaj šikovné  (y) (y) (y)
http://9gag.com/gag/aAdEZ4d

papluh

tu sa to dá objednať ešte za uvádzacie ceny https://www.indiegogo.com/projects/nimuno-loops-the-toy-block-tape#/

keďže ale dostali 1.5m USD objednávok miesto žiadaných 8000, tak sa asi začne aj veľko výroba a možno sa to objaví v iných obchodoch (napr Amazon.de) kde bude poštovné lacnejšie. Ale samotný produkt môže byť drahší a nebude to tak skoro.

KLF

sylmer

Sobota u Ghostbusterovcov

bedo

KLF

[attachimg=1]

[attachimg=2]

Juri

Paráda tieto priestorové kresby  (y)

Buďo

Toto nieje CLASIC SPACE !

matt251

Na kazdom spravnom MOCu by mal byt podpis autora :-P

Navrh pre zimnu tematiku  :))

legoholik

a ja stale som mal pocit, ze tento setik mi nieco pripomina a ajhla heureka mam to  O0

legoholik

I keď sa jedná o vážnu  >:D tému, dávam to do tohto vlákna. len tak aby reč nestála  8)

úspešná transplantácia hláv  O0

Včera po práci vo svojom voľnom čase som s plnou vážnosťou pristúpil k transplantácií štyroch hláv. Jednalo sa o pacientov temer, alebo úplne bez tváre a tak som im chcel prinavrátiť kvalitu života akú si zaslúžia. Keďže transplantácia tváre je pre mňa len formalita a takýto zákrok je pod moju odbornú úroveň, rozhodol som sa o transplantáciu celých hláv.  Traja pacienti operáciu potrebovali akútne a jeden pacient sa operácie zúčastnil tak povedzme že povinne dobrovoľne  >:D, nakoľko i jeho tvár už vykazovala stopy zákerného  miznutia.
Všetci pacienti sa po úspešnej operácií cítia dobre, komunikujú s okolím a hlavy sa ujali. pacienti sa opäť usmievjú od ucha k uchu. Akurát majú trochu krízu identity.  >:D

Fotodokumentácia z operácie je priložená, aby ma nik neobviňoval z luhania  8). Zaznamenaný je stav pred op – pred operáciou, cez op –počas operácie a po op – pooperačný stav.  Materiál a teda hlavy dodal Buďo, za čo mu ja a najmä pacienti srdečne ďakujú.  (y)

MiKeL

:D Druhy pan zlava, v bielom, by si zasluzil este aj transplantaciu trupu :oldman: